28 / 04 / 2024

Bankacılık sistemi sil baştan değişiyor! Kiracı ve damada da kredi notu!

Bankacılık sistemi sil baştan değişiyor! Kiracı ve damada da kredi notu!

Açık Bankacılık uygulamasıyla bankacılık sistemi sil baştan değişecek. Bu yıl içinde bireysel tarafta uygulamaya girmesi hedeflenen Açık Bankacılık'la tüketicilerin verilerinin 3. tarafla paylaşılmasının önü açılmış olacak.



Açık Bankacılık uygulamasıyla bankacılık sistemi sil baştan değişecek. Bu yıl içinde bireysel tarafta uygulamaya girmesi hedeflenen Açık Bankacılık'la tüketicilerin verilerinin 3. tarafla paylaşılmasının önü açılacak. Bankacılık sistemindeki yeni uygulamayla ev sahipleri kiracının, kız babası da damat adayının kredibilitesini sorgulayabilecek.

Bankacılık sistemi sil baştan değişiyor! Kiracı ve damada da kredi notu!

Açık Bankacılık tam olarak bankalar tarafından kayıt altına alınmış olan, düzenli fatura ödemeleri,  kullanılan krediler gibi müşteri finansal bilgilerinin, müşteriler tarafından verilecek izinlerle 3. parti kurumların kullanımına açılarak, müşteri faydasına birçok hizmet sunulması anlamı taşıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön