10 / 05 / 2024

Bolvadin Öğretmen Lisesi pansiyon inşaatı hızla ilerliyor!

Bolvadin Öğretmen Lisesi pansiyon inşaatı hızla ilerliyor!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki Mustafa Hüsnü Gemici Anadolu Öğretmen Lisesi'nin pansiyon inşaatı hızla devam ettiği belirtildi. Bir aksilik çıkmadığı takdirde pansiyon inşaatının Ağustos 2014'te tamamlanması planlanıyor...




Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki Mustafa Hüsnü Gemici Anadolu Öğretmen Lisesi'nin pansiyon inşaatı hızla devam ettiği belirtildi.


Geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan ve Aralık ayında inşaatına başlanılan pansiyon binasında ortak kullanım alanlarının genişliğinin yanı sıra 288 öğrenci kapasiteli olduğu bildirildi. Hava şartlarının iyi gitmesinden dolayı inşaat çalışmalarının hızla ilerlediği, bir aksilik çıkmadığı taktirde Ağustos 2014'de inşaatın tesliminin yapacaklarını ifade eden firma yetkilileri, binanın 2014-2015 eğitim öğretim yılına yetişeceğinin müjdesini de verdiler.


Sekiz yıldır yılan hikayesine dönen ve bir türlü yapılamayan pansiyonun kendi dönemlerine denk gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Musa Sağlamer amaçlarının yıllardır bir marka haline dönüşen okullarının başarısını sürekli kılmak olduğunu kaydettiler.


Yurt Haber


Geri Dön