30 / 04 / 2024

Bomonti İtower'ın teslimleri başladı: minimum 362 bin dolar!

 Bomonti İtower'ın teslimleri başladı: minimum 362 bin dolar!

Firma: Fer Yapı ve Sinpaş GYO

Proje: İTower Bomonti

Fer Yapı ve Sinpaş GYO projesi olan İ Tower Bomonti'de teslimat süreci başlamış durumda. Projenin minimum ofis fiyatı 60 metrekarelik birimlerde 362 bin dolardan başlangıç gösteriyor...






A+ ofis konsepti tasarımına sahip olan İ Tower projesi  Fer Yapı ve Sinpaş GYO  ortaklığı imzası taşıyor. tek blok olarak 29 kattan meydana gelen  İ Tower ofis projesi Şişli-Bomonti’de hayata geçirildi. Mimari tasarımı Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ’a ait olan  Bomonti İ Tower projesinin  ofisleri 60 metrekare, 120 metrekare, 180 metrekare ve 300 metrekare alanlara sahip olacak şekilde inşa edildi. 


 Bomonti İtower ın teslimleri başladı: minimum 362 bin dolar!  


Şişli İ Tower Ofis projesinde yer alan ofislerin minimum fiyatı 60 metrekarelik ünitelerde 362 bin dolar olarak belirlenmiş durumda. Ofis tutarının yarısı peşinat olarak ödendiğinde kalan tutar için kredinin kullanılabildiği İ Tower Bomonti 'de teslimat süreci başladı. 


 Bomonti İtower ın teslimleri başladı: minimum 362 bin dolar!  


Taksim'e 7 dakika, Beşiktaş'a 4 dakika, Nişantaşı’na 10 dakika ve Mecidiyeköy'e 5 dakika uzaklıkta yükselen Bomonti İ Tower projesinde concierge, toplantı odaları, spor merkezi, VIP Lounge, back Office, vale parking, IT hizmetleri ve güvenlik  gibi imkanlar yer alıyor.


0212 230 24 24

http://www.itowerbomonti.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön