06 / 05 / 2024

Bornova Nar Park Residence' da fiyatlar 235 bin TL' den başlıyor!

Bornova Nar Park Residence' da fiyatlar 235 bin TL' den başlıyor!

Firma: Aygıt İnşaat ve Göryakınlar İnşaat

Aygıt İnşaat ve Göryakınlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Bornova Nar Park Residence projesinde toplam 90 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Bornova Nar Park Residence' da fiyatlar 235 bin TL'



Bornova Nar Park Residence projesinde daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.  Aygıt İnşaat  ve Göryakınlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 90 adet daire bulunuyor.


Bornova Nar Park Residence projesinde güvenlik, otopark, resepsiyon, spor salonu, mini sinema, toplantı odası, seyir terası gibi donatılar bulunuyor. Projedeki daireler ankastre set, buzdolabı, bulaşık makinesi gibi donatılarla teslim ediliyor.


Bornova Nar Park Residence projesi Yaşar Üniversitesi, Şifa Üniversitesi Hastanesi, Forum Bornova, Ege Üniversitesi, Bölge Metro Durağı,  İzmir  – Çeşme Otoyolu,  Ankara  Asfaltı, Ento KBB Hastanesi yakınında yer alıyor.


Bornova Nar Park Residence' da fiyatlar 235 bin TL' den başlıyor. Krediye uygun olan daireler Mayıs 2016' da teslim edilecek.


Bornova Nar Park Residence iletişim

Adres:  KAZIM DİRİK MAHALLESİ 367. SOKAK BORNOVA-İZMİR

Tel: 05422248383

Web: http://www.narpark.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön