01 / 05 / 2024

Borovana Yapı olağan genel kurul toplantısı bugün yapıldı!

Borovana Yapı olağan genel kurul toplantısı bugün yapıldı!

Borovana Yapı Endüstri Anonim Şirketi'nin 21 Haziran'da gerçekleştirildiği olağan genel kurul toplantısı Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Altıparmak tarafından açıldı. Firma toplantı sonrasında 2010 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Haziran cetvelini



Borovana Yapı Endüstri Anonim Şirketi'nden toplantıyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

Şirketimizin 2010 faaliyet dönemine ait 21/06/2011 tarihli olağan genel kurul toplantı tutanağı ve haziran cetveli ilişikte sunulmaktadır.

Kurul'da seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri aşağıdaki gibidir.

Tayfun Uzunova
Namık Bahri Uğraş
Kamil Engin Yeşil
Vedat Kalkuz
Cengiz Dilli
Kaan Kurşun
Yaşar Altıparmak

Gereği bilgilerinize arz olunur.

Gündem gereğince yapılan müzakere neticesinde aşağıdaki kararlar alındı.

1)Toplantı Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Yaşar Altıparmak tarafından açıldı. Genel Kurul Başkanlığına Yaşar Altıparmak, Oy Toplam Memurluğuna Kaan Kurşun, Katipliğe Orhan Merih Savaşcı oy birliği ile seçildiler.

2)Genel Kurul toplantı tutanağını imzalamak üzere başkanlık divanına ittifakla yetki verildi.

3)2010 yılına ait 2010 yılı faaliyet ile ilgili Faaliyet raporu Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Yaşar Altıparmak tarafından okundu. Yine 2010 yılı faaliyeti ile ilgili Bağımsız Dış Denetleme Kurulu Raporu Sn.Yaşar Altıparmak tarafından okundu. 2010 yılına ait Denetçi Raporu Şirket deneticisi Sn.Behzat İnan tarafından okundu. Okunan her üç raporda  ayrı ayrı okunarak müzakereye açıldı. Her üç raporda ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

4)2010 yılı Bilanço ve Gelir Tablosu ayrı ayrı okundu. Müzakereye açıldı. 2011 yılında yapılan özel açıklamalar hakkında ortaklara bilgi verildi. Şirketimizin 2010 yılındaki faaliyeti neticesinde yasal kayıtlarında dağıtılabilir karı oluşmadığı için Şirket pay sahiplerine kar dağıtmasının mümkün olmadığı, Bilanço ile kar zarar hesaplarının toplantıya katılanların oy birliği ile onaylanmasına karar verildi.

5)2010 yılı çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulunun ibrasına geçildi. Yönetim Kurulu Üyelerinin her biri kendi ibralarında sahip oldukları paylardan doğan oy haklarını kullanmayarak, toplantıya katılan diğer ortakların oy birliği ile ayrı ayrı ibra edildiler. Yine 2010 yılı çalışmalarından dolayı şirket deneticisi oy birliği ile ibra edildi.

6)Yönetim Kurulu üye adedinin 7 olarak tesbitine, görev süreleri 2 yıl olarak tesbit edilen Yönetim Kurulu üyeliklerine toplantıda hazır bulunan ve sözlü olarak aday olduğunu beyan eden *********** T.C. Kimlik numaralı Tayfun UZUNOVA, toplantıda hazır bulunan ve sözlü olarak aday olduğunu beyan eden *********** T.C. Kimlik numaralı Namık Bahri UĞRAŞ, Tarabya Ferahevler Mah.Kasımpatı Sok.No:19 D:2 Sarıyer İstanbul adresine mukim ve yazılı olarak aday olduğunu beyan eden  *********** T.C. Kimlik numaralı Kamil Engin YEŞİL, Yılanlı Ayazma Yolu No:15 Yeşil Plaza Kat:12 Topkapı İstanbul adresine mukim ve yazılı olarak aday olduğunu beyan eden *********** T.C. Kimlik numaralı Vedat KALKUZ, Cuma Mah. Ayten Sok. Köseoğlu Apt.No:13 D:12 Rami Eyüp İstanbul adresine mukim ve yazılı olarak aday olduğunu beyan eden *********** T.C. Kimlik numaralı Cengiz DİLLİ, toplantıda hazır bulunan ve sözlü olarak aday olduğunu beyan eden  *********** T.C. Kimlik numaralı Kaan KURŞUN ve toplantıda hazır bulunan ve sözlü olarak aday olduğunu beyan eden *********** T.C. Kimlik numaralı Yaşar ALTIPARMAK'ın seçilmesine oy birliği ile karar verildi. Şirket denetçiliğine toplantıda hazır bulunan *********** T.C. Kimlik numaralı  Behzat İNAN'ın iki yıl süre ile seçilmesine oy birliği ile karar verildi. Yönetim Kurulu Üyelerine 1.000 TL huzur hakkı ödenmesine, Denetim Kurulu Üyesine ise 500 TL ödenmesine oy birliği ile karar verildi.

7)Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerinin Türk Ticaret Kanununun 334 ve 335.maddeleri gereğince şirket ile iş yapmaları ve şirket konusuna giren muamelerle uğraşabilmelerine izin verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.

8)Dilek ve temennilerde söz alan olmadığından ve gündemde başka konuşulacak husus olmadığından başkan toplantının sona erdiğini bildirdi.

Haziran ayı cetveli için tıklayınızToplantı tutanağı için tıklayınız

Geri Dön