04 / 10 / 2024

Borsa haftanın ikinci gününe yatay seyirle başladı!

Borsa haftanın ikinci gününe yatay seyirle başladı!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yatay bir seyirle 4.467,34 puandan başladı.




Ayrıca yine verilen detaylara göre, ABD Başkanı Joe Biden ile Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy, borç limiti krizine ilişkin görüşmelerini sürdürürken, ikilinin temerrüde düşmenin bir opsiyon olmadığı konusunda anlaştıklarını duyurması, piyasalarda satış baskısını da yumuşattı.

Yine paylaşılan detaylara göre, bugün yurt içinde finansal hizmetler güven endeksi, yurt dışında da dünya genelinde imalat sanayi ve hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ile ABD'de yeni konut satış verilerinin takip edileceğini kaydeden analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 4.400 ve 4.200 seviyelerinin destek, 4.500 ve 4.600 puanın direnç konumunda olduğunu bildirdi.

Borsa haftanın ikinci gününe yatay seyirle başladı!

Küresel piyasalarda yön arayışı devam ediyor


Verilen detaylara göre, ABD Başkanı Joe Biden ile Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy, borç limiti krizine ilişkin görüşmelerine devam ederken,ikilinin temerrüde düşmenin bir opsiyon olmadığı konusunda anlaştıklarını açıklaması piyasalarda satış baskısını yumuşattı.

Analistler yaptıkları açıklamalarda ABD'nin borçlarında temerrüde düşmesi halinde ödeme takviminde yaklaşık olarak 1 aylık gecikmenin yaşanabileceğine dikkati çekerek, bu durumun ülkede ekonomik aktiviteyi olumsuz etkileyebileceği endişesiyle varlık fiyatlarını baskıladığını belirtti.

Depremzede öğrencilere son dakika burs müjdesi geldi!

Devlet Su İşleri personel alımı için son 9 gün! Sınavsız ve mülakatsız personel alımında bu tarihi sakın kaçırmayın!

Aile Destek Programında hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak! Mayıs 2023 paralarını sakın kaçırmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön