11 / 05 / 2024

Borsa İstanbul haftanın son gününe yükselişle başladı! Yatırımcılar dikkat! 

 Borsa İstanbul haftanın son gününe yükselişle başladı! Yatırımcılar dikkat! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,32 yükselişle başladı. İşte Borsa İstanbul'daki son gelişmeler...



Dün açıklanan verilere göre, ABD ekonomisi, bu senenin ilk çeyreğinde yüzde 1,3 ile beklentilerin üzerinde büyüme gösterirken, aynı dönemde kişisel tüketim harcamaları fiyat endeksindeki artış da yüzde 4,2 şeklinde oldu. 

Analistler, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy ile borç limiti üzerine birkaç verimli görüşme yaptıklarının altını çizerek, müzakerecilerin de görüşmeleri sürdürdüğünü ve ilerleme yaşandığını dile getirdi. 

 Borsa İstanbul haftanın son gününe yükselişle başladı! Yatırımcılar dikkat! 

Bugün ABD'de ise kişisel gelirler ve harcamalar, dayanıklı mal siparişleri ve Michigan Üniversitesi mayıs ayı tüketici güven endeksi verileriyle beraber ABD'nin borç limiti krizine ilişkin haber akışının takip edileceğine vurgu yapan analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 4.400 ve 4.200 seviyelerinin destek, 4.500 ve 4.600 puanın direnç konumunda bulunduğunun altını çizdi. 

Devlete olan borçların ilk taksit ödeme süresi uzatıldı!

New York Manhattan'da gökdelenler her yıl birkaç milim batıyor! Uzmanlar İstanbul için de uyardı! 

Dev bankadan euro tahmini geldi! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin! Euro 30 gün sonra tam bu kadar olacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön