29 / 04 / 2024

Borsa İstanbul’da son dakika gelişmesi! SASA deprem ile ilgili ilk duyuruyu yaptı!

Borsa İstanbul’da son dakika gelişmesi! SASA deprem ile ilgili ilk duyuruyu yaptı!

Borsa İstanbul, deprem nedeniyle 8 şirketin hisselerinde işlemlerin geçici olarak askıya alındığını duyurmuştu. Borsa İstanbul’un isimlerini verdiği şirketler arasında yer alan Sasa’dan açıklama yapıldı.



Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından Borsa İstanbul’un hisse işlemlerini askıya aldığı 8 şirketten biri olan SASA Polyester’den ilk açıklama yapıldı.

Borsa İstanbul’da son dakika gelişmesi! SASA deprem ile ilgili ilk duyuruyu yaptı!

SASA Polyester yaptığı açıklamada, Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan tesislerinin depremde önemli bir zarar görmediğini duyurdu

Hisseleri Borsa İstanbul’da en çok işlem gören şirketlerden olan SASA Polyester, depremin ardından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bir açıklama yaptı.

Şirket, Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan tesislerinin depremde önemli bir zarar görmediğini duyurdu.

SASA Polyester'in konuyla ilgili açıklaması, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

“ÜRETİME DEVAM EDİYORUZ!”

SASA Polyester tarafından yapılan duyuruda, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde,  Adana  Seyhan'da bulunan tesislerde önemli bir hasar meydana gelmediği ve üretime aynı şekilde devam edildiği vurgulandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön