27 / 04 / 2024

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...



Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Nişantaşı Koru yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklığında hayata geçirilen Nişantaşı Koru (İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi) projesi çerçevesinde, 405 ada 112 nolu parselde bulunan 35 adet ticari üniteye ait Yapı Ruhsatları 6 Ekim'de alındı. 

Bu ruhsatların alınmasının ardından Nişantaşı Koru projesindeki toplam bağımsız bölüm sayısı 196 adet oldu. 

Nişantaşı Koru da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196 ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Teşvikiye Mahallesi, 405 ada 110, 111 ve 112 parsellerde toplam, 13 bin 725,87 metrekare büyüklüğe sahip arsada hayata geçiriliyor. 

Satışlarına Ağustos 2021'de başlanan dev proje, sağlıklı evler konseptiyle hayata geçiriliyor ve hem mimari, hem arazi, hem de yatırım değeri açısından örnek teşkil ediyor. 5 blok halinde yükselen projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Nişantaşı Koru da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196 ya çıktı! 

Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında hayata geçirilen proje, City’s Alışveriş Merkezi’ne 300 metre mesafede, Ihlamur Kasrı'nın da yanı başında bulunuyor. 

Nişantaşı Koru projesinde hem şehrin hem de yeşilin merkezinde bir yaşam sunuluyor. Projede temiz hava ve bol oksijen; salonlar, yatak odaları ve ferah teraslar konut sahiplerine taptaze ve doğal bir kapı aralıyor.

Nişantaşı'nda Bahçe Villa ile Teras Villa konforunda tasarlanan projenin 2022 yıl sonu değeri 5.593.316.967,08 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Şirketimizin Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile imzalamış olduğu "İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi" (Nişantaşı Koru) kapsamında; geliştirmekte olduğumuz projenin yer aldığı 405 ada 112 nolu parselde bulunan 35 adet ticari üniteye ait Yapı Ruhsatları 06.10.2023 tarihinde alınmış olup, proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 196 adet olmuştur.

Tasarruf sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kura çekim tarihi açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar acil bakın!


Geri Dön