29 / 04 / 2024

Borsa İstanbul'dan yeni rekor geldi...

Borsa İstanbul'dan yeni rekor geldi...

Borsa İstanbul, aralıksız 7'inci işlem gününde de yukarı yönlü hareket ederek, dün başladığı rekor serisini bugün de sürdürüyor.



Borsa İstanbul, dün gün içi zirvesini yeniden yenilerken, haftanın dördüncü işlem gününde de rekor tazelemeye devam ettiği kaydedildi. İntegral Yatırım bugün paylaştığı notunda; "Endekste 8500 seviyesi takip edilmeye devam edileceği ve teknik göstergelerin aşırı alım bölgesine yakın hareket ettiği endekste 8500 seviyesi direnç olarak çalışmaya devam ederse endekste ilk aşamada 8400 seviyelerine doğru kar satışların görülebileceği belirtildi. 

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Buna karşın 8500 seviyesi üzerinde oluşabilecek bir kalıcılık, endeksteki risk iştahını destekleyebilir. Yukarı yönlü hareketlerde 8650 seviyesi ara direnç bölgesi olarak önemini koruyor" olarak kaydedildi.

Borsa İstanbul dan yeni rekor geldi...

BIST 100 endeksi güne, yüzde 0,21 değeri artarak 8514 puandan başlarken; sonrasında yükselişine devam etti ve tüm zamanların gün içi rekorunu 8610 puana kadar taşıdığı belirtildi. Açılışta bankacılık endeksi yüzde 0,06 ve holding endeksi yüzde 0,12 yükseliş olurken; şu dakikalarda sırasıyla yüzde 0,65 ve yüzde 1,67 yükseliş ile işlem görüyor.

BIST 100 endeksinde teknik açıdan, 8570 ve 8650 seviyeleri direnç, 8400 ve 8250 puan destek konumunda bulunuyor.

 Borsa İstanbul dan yeni rekor geldi...

Dün, alıcılı bir seyir izleyerek yükseliş eğilimini üst üste altıncı işlem gününe taşıyan Borsa İstanbul 100 endeksi, günü yüzde 0,26 değer kazancıyla 8496 puandan tamamlarken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu da 8577 puana kadar taşımıştı.

2024’ün ilk halka arz şirketleri açıklandı. SPK’dan iki şirket için onay çıktı

Altın mı, dolar mı, bitcoin mi, borsa mı? 100 bin TL son 5 senede hangi yatırımla kaç para oldu? 

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul'da halka arzlar durdu ama halka arz endeksi coştu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön