30 / 06 / 2024

Borsada oyuncu mu, kumarbaz mı yoksa yatırımcı mısınız?

Borsada oyuncu mu, kumarbaz mı yoksa yatırımcı mısınız?

Borsa İstanbul’da belirsizlik sürürken, çok sayıda küçük yatırımcının da beklentisi karşılanmadı. Borsanın yatırımcının aynası olduğunu söyleyen Borsa Analisti Tuncay Turşucu, borsandan kim ne istiyorsa onu alacağını ifade etti.



Yatırım yapmak isteyenlere büyük şirketlere ortak olma imkanı sağlayan borsa, getirisiyle öne çıkarken birçok riski de beraberinde getiriyor. Kurallara göre oynandığında güvenli bir yatırım aracı olan borsada her yatırımcı için koşullar farklı gelişebiliyor.

“Borsa sizin aynanızdır” diyen SPK lisanslı borsa analisti, Matematik Mühendisi ve Araştırmacı Tuncay Turşucu https://twitter.com/TuncayTursucu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, borsada işlem yapanlara “Siz hangisisiniz” diye sordu.   

İŞTE O PAYLAŞIM

Borsa sizin bir aynanızdır.
Oyun istiyorsan sana hadi gel oynayalım der.
Kumar istiyorsan getir zarları der.
Yatırım yapmak istiyorsan tamam der ve sana bütün fırsatlarını açar.
Siz ne iseniz borsa odur. Önemli olan bunlardan hangisi sizsiniz? Siz ne istiyorsunuz

AMACIMIZ YATIRIMCI OLMAK AMA SABIR TAŞI OLUYORUZ

Borsa ne zaman yükselecek? Ekonomist Tolga Aykut, “Piyasa bitmedi” diyerek açıkladı

Vehbi Koç’tan kiracılı ev yorumu: Arsa altındır, üstüne bina yaparsan gümüş, içine kiracı sokarsan teneke olur

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön