07 / 05 / 2024

Borsada yeni hafta şoku! Endekste önemli kayıplar yaşanıyor!

Borsada yeni hafta şoku! Endekste önemli kayıplar yaşanıyor!

Borsa İstanbul’da hareketli saatler yaşanıyor! Haftaya yükselişle başlayan borsa sonrasında yeniden eksiye geçti. Açılıştan sonra satışların hızla arttığı BIST 100 endeksinde kayıplar bir ara yüzde 3’ün üzerine çıktı!



EURO 20 TL’NİN ÜZERİNE ÇIKTI

Diğer yandan para piyasalarında euro, ABD doları karşısında son 1 haftanın en yüksek seviyesi olan 1,0691’i gördü. Bugün Euro/TL ise yüzde 1 prim yaparak 20,10 seviyesine kadar yükseldi. Dolar ise 18,80 seviyesini denedi ancak daha sonra yeniden 18,78 seviyelerine geri çekildi.

GRAM ALTINDA YENİ REKOR!

Bunun dışında, piyasaların son günlerde en fazla ilgilisini çeken yatırım araçlarından altında da çok önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yılın ilk günlerinden itibaren yükselişini sürdüren altın, yeni haftaya da rekorlarla başladı.

Borsada yeni hafta şoku! Endekste önemli kayıplar yaşanıyor!

9 Ocak haftasına da güçlü bir başlangıç yapan gram altın, bu yeni haftada da yükseliş eğiminde. ABD Doları’nın güç kaybetmesi altın ons fiyatlarına olumlu yansırken, spot altın bugün 1881 dolara kadar çıktı. Ancak altında en fazla yükseliş gram altın tarafında görüldü. Bugün güne yeni rekorlarla başlayan gram altın açılışını yüzde 1’e yakın primle yaparak 1150 TL ile rekor yeniledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön