28 / 04 / 2024

Borsa'ya o tarihten sonra girenler pişman olacak! Uzmanlardan uyarı geldi!

Borsa'ya o tarihten sonra girenler pişman olacak! Uzmanlardan uyarı geldi!

Borsa İstanbul’da, bir süredir ani düşmeler yaşanması nedeniyle bir haftada ikinci kez devre kesici  uygulandı. Yatırımcıların zarara uğramamak amacıyla hisselerinin satışıyla borsadan çıktığı öne sürüldü.



Ani düşüşler meydana gelmesi, son bir haftada Borsa İstanbul’a ikinci kez devre kesici uygulattı. Borsa İstanbul'a giren yatırımcılardan bir kısmının, zarara uğramamak amaçlı hisselerini satıp Borsa'dan çıktığı iddiaları bulunuyor.

Borsa İstanbul'da meydana gelen son 1,5 aydaki değer kaybının yüzde 17 olduğu ifade ediliyor. İşte Borsa İstanbul'da yaşanan düşüşe ilişkin uzman yorumları…

YATIRIMCILAR ENDİŞELİ

Borsa İstanbul'da son günlerde sıklıkla meydana gelen düşüş, yatırımcıları endişeye sevk ediyor.

 Borsa ya o tarihten sonra girenler pişman olacak! Uzmanlardan uyarı geldi!

Borsa İstanbul yönetimi, İşlem görmekte olan bazı şirketlerin hisselerinin ani düşüşü nedeniyle yatırımcıların kriz yaşamaması için, son bir hafta içinde iki kez 'devre kesici' uyguladı.

BİR AYDA YÜZDE 17 DEĞER KAYBI YAŞANDI

Satışların sürdürüldüğü Borsa İstanbul'da, BIST 100 Endeksi dün en düşük 4.738 puana varan gerileme yaşadı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön