03 / 10 / 2024

Borusan Müzik Evi'ne ArkiPARC Gayrimenkul Ödülü!

Borusan Müzik Evi'ne ArkiPARC Gayrimenkul Ödülü!

ArkiPARC Gayrimenkul Ödülleri törenle sahiplerini buldu. ArkiPARC 2011 Ödülleri, Konut, Ofis, Otel, Alışveriş Merkezi, Alternatif Yatırımlar ve Karma Kullanım olmak üzere toplam altı kategoride proje üzerinden geliştirici ve mimarına verildi




Borusan Müzik Evi'nin ödüllerini, Borusan Kültür Sanat adına, Müzik Evi Direktörü Yağız Zaimoğlu ile Global Architectural Development Yönetici ortağı Mimar Gökhan Avcıoğlu aldı.

Tasarımı mimar Gökhan Avcıoğlu ve GAD tarafından gerçekleştirilen Borusan Müzik ve Sanat Evi, İstanbul'un tarihi semti Beyoğlu'nda yer alıyor. Bina, sergiler, müzik provaları ve benzer bir çok kültür programı için kullanılıyor. Bu yeni kültür merkezi, bir yandan İstanbul'un mimari mirasını yaşatırken bir yandan da şehirde kendini hissettiren kültür ve sanat Rönesansının kanıtlarından birini oluşturuyor.

Mimar Gökhan Avcıoğlu ve Mimar Ozan Ertuğ ile "Günümüz Mimarlığı ve Türkiye Mimarlığının Ulusal Alandaki Yeri" adlı konferansını 6 Nisan 2011 Çarşamba günü Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde verdiler.

Geçtiğimiz günlerde ülkemize gelen Alman Mimarlık öğrencileri Borusan Müzik ve Sanat Evi'ni ziyaret ettiler.


Geri Dön