02 / 05 / 2024

Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım daha hijyenik olsun diyenler için Bosch , Akıllı su yönetim sistemi ,uzaktan takip özelliği ve ekstra hijyen fonksiyonuna sahip teknolojik yenilikleri ile karşımıza çıkıyor. İşte 5 programlı 13 kişilik bulaşık makinesinin özellikleri ve fiyat listesi.



Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfakların vazgeçilmez beyaz eşyalarından biri olan bulaşık makinesi ev hanımlarını bulaşıkları elde yıkama zahmetinden kurtarıyor. Ev hanımları için önem arz eden bulaşık makinesi teknolojinin ilerlemesi sayesinde dahada yeni özellikler ile karşımıza çıkıyor.

RACKMATİC TEKNOLOJİSİ

D enerji sınıfına sahip bulaşık makinesindeki Rackmatic teknolojisi sayesinde basit bir el hareketiyle üst sepetin yüksekliği, makine doluyken bile 3 farklı kademede ayarlanabiliyor.

AKILLI SU YÖNETİM SİSTEMİ

ActiveWater sistemi sayesinde hedefli su dağıtımı, gelişmiş filtre teknolojisi, hızlı ısıtma ve yüksek pompa gücü su sirkülasyonunu artırır ve mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar.

ECOSİLENCE DRİVE

EcoSilence Drive fonksiyonlu bulaşık makinesinde düşük gürültülü emisyon ile yüksek performanslı temizlik sağanır. EcoSilence Drive, sürtünme sesini minimuma indiren, fırçasız, enerji tasarruflu bir motorla donatılmıştır ve daha yumuşak, daha sessiz bir çalışma ortamı sunar. 

AKILLI DOZAJ ASİSTANI

Akıllı Dozaj Asistanı sistemi sayesinde her yıkamada tablet deterjanlardan istenilen verim elde edilir. Tablet deterjan, yıkama sürecinin en uygun anında özel tasarlanmış sepetin içine otomatik olarak düşer ve bu sepette yıkama esnasında kontrollü olarak çözülmüş olur.

EKSTRA HİJYEN FONKSİYONU

Bu özellik hijyen konusunda hassas olanlar ve çocuklu aileler için idealdir. Ekstra hijyen fonksiyonunda yıkama süresince bulaşıklar, daha uzun süre yüksek sıcaklıkta yıkar.Normal yıkama programlarıyla birlikte etkinleştirilen özellik, durulama sıcaklığını 10 dakikalığına 70°C'ye kadar yükseltir ve hijyenik sonuçar elde edilmesini sağlar.

Peki bosch çamaşır makinesini uzaktan kontrol etmek mümkün mü? 


Geri Dön