20 / 05 / 2024

Bosch PSA 900 E tilki kuyruğunu piyasaya sundu!

Bosch PSA 900 E tilki kuyruğunu piyasaya sundu!

Bosch PSA 900 E, maksimum kullanım kolaylığı sağlayan ergonomik tasarımı, güvenli tutuş ve konforlu çalışma için geliştirilen yumuşak tutamağı ile tahta, metal, alaşım ve plastik gibi malzemelerin kolayca kesilmesini sağlıyor



Bosch; tahta, metal, alaşım ve plastik gibi malzemeleri kolayca kesen 900 Watt 'lık PSA 900 E tilkikuyruğunu piyasaya sundu. Hafif hizmet için geliştirilen ilk tilkikuyruğu testere olma özelliğine sahip Bosch PSA 900 E; maksimum kullanım kolaylığı sağlayan ergonomik tasarımı, güvenli tutuş ve konforlu çalışma için geliştirilen yumuşak tutamağı ile tahta, metal, alaşım ve plastik gibi malzemelerin kolayca kesilmesini sağlıyor.

Tahta, metal, alaşım ve plastik gibi bütün malzemelerin kolayca kesilmesini sağlayan Bosch PSA 900 E tilkikuyruğu; eski mobilyalar, bahçe çitleri ve pencere çerçevelerini düzgün kesmek, boruları ve diğer parçaları doğru oranlarda boyutlandırmak için ideal özelliklerle donatıldı.

Güçlü 900 Watt'lık motoru, ayarlanabilir hız garantileyicisi, ergonomik tasarımı ve temiz çalışma prensibi ile kullanım kolaylığı sağlayan Bosch PSA 900 E; çok yönlü ve kullanışlı kesicisi ile budama işlemlerini hafifletirken, testere milindeki taban plakası ile de kullanıcılarına çok çeşitli açılarda çalışabilme imkanı sunmaktadır.

İki elle tutma prensibiyle tasarlanan Bosch PSA 900 E 'de bir elin, açılı kavrama tutamağında hızlandırıcı düğmesinde dururken; diğer elin, testere şaftı el koruyucusunda durarak testereyi desteklemesi hedeflenmektedir. Güvenli ve tamamen kontrollü kullanılabilen PSA 900 E 'de yumuşak tutamak güvenli kavramayı sağlarken, ince tasarım ise kullanım kolaylığını arttırmaktadır.

Hızlı ve kolay testere bıçağı değişimi için SDS sisteminin uygulandığı Bosch PSA 900 E 'de,   S-şaft sayesinde tüm tilkikuyruğu bıçakları ile aletin uyumu sağlanmaktadır.

PSA 900 E  Bosch Elektrikli El Aletleri yetkili bayileri ve yapı marketlerde satışa sunulmuştur.  Teslimat kapsamında “Ahşap ve Metalde Kesim Kolaylaştırıcı ” testere bıçağı ve “Ahşapta Kesim Kolaylaştırıcı ” testere bıçağı da bulunmaktadır. Bu sayede PSA 900 E satın alındığı andan itibaren kullanıma hazırdır.

Teknik Özellikler                   Bosch PSA 900 E

Giriş gücü 900 W

Strok sayısı 2,700 dev/dk

Testere bıçağı stroku 28 mm

Ahşapta kesme kapasitesi         200 mm

çelikte kesme kapasitesi     20 mm

Maksimum boru kesme çapı 150 mm

Boyutlar (uzunluk x yükseklik x genişlik) 500 x 170 x 104 mm

Makine ağırlığı 3,7 kg



Geri Dön