28 / 04 / 2024

Bosch WGA244A0TR Serie 6 Çamaşır Makinesi fiyatı ne kadar, özellikleri ne? 21 Mart 2023 fiyat listesi... 

Bosch WGA244A0TR Serie 6 Çamaşır Makinesi fiyatı ne kadar, özellikleri ne? 21 Mart 2023 fiyat listesi... 

Özel teknolojileri sayesinde hem su hem deterjan tasarrufu sağlar. Hassas çamaşırlar için etkili ve özenli yıkama yapar. Temizlikten asla ödün vermeden yıkama süresini kısaltır. Peki, Bosch WGA244A0TR Serie 6 Çamaşır Makinesi en uygun nerede?



Bosch WGA244A0TR, tek seferde 9 kilogram yıkama kapasitesine sahiptir. Sıkma devri 1400 olan makineden çıkan çamaşırlar kısa sürede kurur.

 Bosch WGA244A0TR Serie 6 Çamaşır Makinesi fiyatı ne kadar, özellikleri ne? 21 Mart 2023 fiyat listesi... 

Taşıdığı gelişimiş özellikler ile kumaşların türü ve kir oranını algılar uygun programı seçer. Gerekli su ve deterjan miktarını otomatik belirler. Dayanıklı motoru sessiz çalışır ve enerji verimliliğini artırır. SpeedPerfect opsiyonu yıkama süresini kısaltır.

Reload özelliği makine çalışmaya başladıktan sonra durdurup başka çamaşır ilave etme imkanı tanır. Böylece unutulan çamaşırlar için ayrı yıkama yapmaya gerek kalmaz. VarioSpeed fonksiyonu su tüketimini azaltır. Makinede gömlek, narin ipek ve yünlü çamaşırlar için farklı programlar yer alır.

BOSCH WGA244A0TR SERİE 6 ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ

Çifte Tasarruf Yapın
i-DOS otomatik dozajlama sistemi ile her yıkamada doz ayarı yapılmaz. Deterjan ve yumuşatıcı gözlerini bir kere doldurun, i-DOS sensörleri her yıkama için gereken miktarı ayarlar. Böylece deterjan ve su israfını önler.

Kısa Sürede Kusursuz Sonuç
SpeedPerfect özellikli Bosch WGA244A0TR Çamaşır Makinesi, yıkama süresini kısaltırken temizlikten ödün vermez. SpeedPerfect, programların çoğuyla birlikte kullanılabilir ve yıkama süresini yüzde 65'e kadar kısaltır.

Hassas Çamaşırlara Özenli Yıkama
Bosch’un patentli Vario Drum tambur yapısı tüm çamaşır tiplerine nazik ve etkin yıkama yapar. Suyu eşit dağıtarak giysilerin kırışmasına ve yıpranmasına engel olur. Damla şeklindeki asimetrik kanatları, çamaşırları hassas bir şekilde merkeze doğru çevirerek zarar görmeden derinlemesine temizlenmelerini sağlar. Vario Drum, giysileri temizlerken, gereken özeni de gösterir.

ActiveWater Plus Teknolojisi 
Sensörleri sayesinde kumaş tipi ve çamaşır miktarına göre su tüketimini otomatik belirler. Tam gerektiği kadar su kullanımı ile kusursuz yıkama sonucu sağlar.

Bosch WGA244A0TR Serie 6 Çamaşır Makinesi kaç TL?  Bosch 9 kilo 1400 devir çamaşır makinesi kaç TL? 

 


Geri Dön