01 / 05 / 2024

Bosch WGA252X0TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA252X0TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA252X0TR Serie 4 çamaşır makinesi, 10 kilogram kapasitesi ve özel fonksiyonları ile dağ gibi biriken çamaşırları kusursuz yıkar. Enerji tasarruflu motoru, sessiz çalışır ve uzun ömürlüdür. Peki, Bosch motor garantisi kaç yıl? İşte detaylar...



Bosch WGA252X0TR Serie 4 çamaşır makinesi, 10 kilogram kapasitesi ve ekstra geniş tamburu ile bir yıkamaya daha fazla çamaşır sığdırma imkanı sağlarken, kusursuz temizlik sunar.

 Bosch WGA252X0TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geniş aileler ve kalabalık evler, Bosch WGA252X0TR çamaşır makinesinin geniş kapasitesi ve kapsamlı programları ile zamandan ve enerjiden tasarruf eder. İster dağ gibi birikmiş kirlileri tek seferde yıkayın, ister yorgan ve battaniye gibi büyük parçaları mükemmel temizleyin. 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

• EcoSilence Drive sessizlik ve uzun ömür garantili
Fırçasız, enerji tasarruflu motor EcoSilence Drive, sessiz çalışır, uzun ömürlüdür ve 10 yıl parça garantisi sunar.

• Çok daha kısa sürede mükemmel sonuçlar sağlar
SpeedPerfect özellikli Bosch WGA252X0TR çamaşır makinesi temizlikten taviz vermeden yıkama süresini yüzde 65'e kadar kısaltır. SpeedPerfect, çoğu programla, tüm çamaşır miktarı ve kumaş türleriyle karma şekilde kullanılabilir. Mesela, SpeedPerfect ile birlikte Karışık Programı seçin ve 4 kilograma kadar karışık çamaşırı yalnızca 46 dakikada yıkayın.

• Hassas çamaşırları için etkili ve nazik yıkama
Patentli Vario Drum tambur, tüm çamaşır tiplerini nazik ve verimli şekilde yıkar. Suyu eşit dağıtarak giysilerin kırışmasına ve esnemesine engel olur. Damla biçimli asimetrik kanatları, çamaşırları hırpalamadan merkeze doğru çevirir. Bu sayede en kirli kıyafetler bile zarar görmeden derinlemesine yıkanır. 

• Makine dışında unutulan çamaşır kalmasın
Yeniden Yükleme fonksiyonu, yıkama programları çalışırken kolayca giysi ekleyip çıkarmanızı sağlar. Yeniden yükleme düğmesine basıp kapağı açın, dışarıda unutulan çamaşırları makineye atın ve yıkamaya devam edin. (Güvenlik önlemi olarak, makinedeki su 50 derece üzeri sıcaklıktaysa veya su seviyesi çok yüksekse bu fonksiyonu kullanamazsınız)

• Özel tasarım yan duvarlar ile sessiz çalışır
Yenilikçi AntiVibration yan duvar tasarımı hem göze hitap eder hem de titreşimi azaltır. Geliştirilmiş yalıtım ile gürültü seviyesini düzenleyerek Bosch  WGA252X0TR Serie 4 çamaşır makinesinin sıkma programında bile sessiz çalışmasını sağlar.

• İnatçı lekeleri daha az çabayla çıkarır
Program başında seçilen Ön Yıkama bir buçuk saatte otomatik olarak tamamlanır. Sonrasında, ön yıkamaya gerek olmayan çamaşırları ilave edebileceğiniz 15 dakikalık bir zaman aralığı tanır. İsterseniz ekleme yapmadan makinenin programa devam etmesine izin verebilirsiniz. Ön Yıkama, giysilerdeki inatçı lekeleri yok eder ve sizi elde yıkamadan kurtarır. Çok daha az çabayla kusursuz temizlik sağlar.

• Doğru leke için doğru yıkama
Hiçbir leke diğerinin aynısı değildir. Bosch WGA252X0TR otomatik leke çıkarma seçeneği ile herhangi bir ön işleme gerek kalmadan en sık rastlanan 4 farklı lekeyi zahmetsizce çıkarır. Kan, çay, kozmetik ve yağ kaynaklı lekeleri özel programı ile yok eder.

Yıkamayı başlatmadan lekenin türünü seçmek yeterli. Makine, yıkama sıcaklığını ve devrir sayısını ayarlar, hangi lekeyle nasıl mücadele edeceğini otomatik olarak belirler. Tüm hijyen ve temizlik kaygılarını sona erdirir.

Bosch WGA252X0TR en düşük fiyatla nereden alınır? Bosch WGA252X0TR Serie 4 Çamaşır Makinesi ne kadar su harcar? Bosch WGA252X0TR Serie 4 Çamaşır Makinesi ne kadar elektrik kullanır?

 


Geri Dön