10 / 05 / 2024

Profilo CMU12T91TR çamaşır makinesi kaç TL? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...  

Profilo CMU12T91TR çamaşır makinesi kaç TL? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...  

Profilo CMU12T91TR çamaşır makinesi 10 yıl garantili Silent Plus motoru sayesinde sessizce çalışır. 9 kilogram yıkama kapasitesi ile verimli kullanım avantajı sunar. Peki, Profilo CMU12T91TR en uygun nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Çamaşır makinelerinin çalışırken çıkardığı ses hem evin atmosferini hem de komşuları etkiler. 10 yıl garantili enerji tasarruflu Silent Plus motoru, sürtünme sesini azaltarak Profilo CMU12T91TR çamaşır makinesinin sessiz bir şekilde işini yapmasını sağlar.

 Profilo CMU12T91TR çamaşır makinesi kaç TL? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...  

İçeride bebek uyusa bile gönül rahatlığıyla çalıştırılır. Silent Plus motorlu Profilo çamaşır makinesi kıyafetleri yıkarken kullanıcıları sessizliğin tadını çıkarır. Profilo CMU12T91TR çamaşır
makinesi 9 kg yıkama ve 1200 devir sıkma kapasitesine sahip enerji sınıfı ise C. 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Ekstra ekle: Unutulan çamaşır kalmasın
Profilo çamaşır makinelerinin standart bir özelliği olan ekstra ekle fonksiyonu, başlat/beklet tuşunu kullanarak yıkama programı başladıktan sonra bile unuttuğunuz ya da tam o anda kirlenen çamaşırlarınızı makineye ekleme/çıkarma esnekliğini sunar.

Silent Plus:Sessiz ve tasarruflu
SilentPlus Motor, daha sessiz, daha uzun ömürlü, daha tasarruflu çalışır ve üstelik 10 yıl garanti sunar. 

Yarım saatte yıkasın
Profilo CMU12T91TR, ekspres 30 dakika programı ile az miktardaki çamaşırların yarım saatte yıkanmasını sağlar.

Aqua spar özelliği enerji ve su tasarrufu sağlarken anti-vibration yan duvar tasarımı sessiz yıkama performansını destekler.

Peki; Profilo çamaşır makinesi yorgan yıkar mı? 9 kg Profilo çamaşır makinesi kaç para? Profilo çamaşır makinesi fiyatları ne kadar?

 


Geri Dön