Beyaz Eşya

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor? Isı pompalı kurutucu, özel bir sıcak hava pompası teknolojisi ile çalışma işlemini gerçekleştiriyor

Bosch çamaşır kuurtma makinesi kurutma teknolojisinde ısı pompalı özelliği ile çalışıyor. Isı pompalı kurutucu, özel bir sıcak hava pompası teknolojisi ile çalışma işlemini gerçekleştiriyor. Bu teknoloji sayesinde çamaşırlar nemden arınmış bir şekilde makineden çıkıyor.

Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi, Akıllı Kurutma teknolojisi ile uzaktan bağlanabilme imkanı sunuyor. Kurutma makinesi, Wi-Fi bağlantısı sayesinde, harici bir cihaz veya uygulama kullanmadan birbirine bağlanır; son yıkamanıza göre doğru kurutma programını seçer; böylece size etkili kurutma performansı ortaya koyar. 

Bosch ısı pompalı çamaşır kurutma makinesi 10 kg kapasiteye kadar kurutma işlemini AutoDry ile gerçekleştirir. İster ütülemeye yetecek kadar kuru ister katlayıp kaldırmak üzere ekstra kuru ancak bu fonksiyon ile mümkün olur. AutoDry sahip cihaz sensörleriyle ısı ve nemi sürekli ölçerek çamaşırlarınızı yüksek sıcaklıktan ve aşırı kurumadan korur. Böylece etkili sonuçlar almanızı sağlar. 

Peki Bosch çamaşır kurutma makinesi ne kadara satılıyor? 
 

 

Isı pompalı kurutma makinesi akıllı telefon veya tabletinize indireceğiniz Home Connect uygulamasıyla takip edebilir, aynı zamanda tek tıkla uzaktan ayarlama yapmanıza yardımcı olur. Hassas Kurutma Sistemi, her yönden ılık hava vererek çamaşırlarınızı özenle kurutmanızı sağlar.

Hassas kurutma sistemi tamburdaki hafif kavisli kanatlarla desteklenir, böylece çamaşırlarınız zeminde yayılı kalmaz ve birbirine karışmaz. Kurutma işlemi sonrası çamaşırlar makineden kuru, kırışıklık olmadan ve yumuşacık çıkar.

BOSCH ISI POMPALI ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ 13 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ 

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi : 23.400,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Nisan 2023 tarihinde saat  02:24'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.71 Türk Lirası, euro 21.67 Türk Lirası, altının gramı ise 1300 Türk Lirası değerindedir.

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Vestel CMI 106221 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 11 bin 799 TL! Teknik özellikleri neler?