Beyaz Eşya

Samsung WW90TA046AX/AH1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

20 yıl motor garantili Samsung çamaşır makinesi, 9 kg yıkama kapasitesi ve 15 farklı yıkama programı ile çamaşırların yıkanma işlemini gerçekleştiriyor. Peki 15 farklı yıkama programları neler? Cihaz rengi ve tasarımı ile her banyoya farklı bir hava katar

Samsung çamaşır makinesi, kolay kullanımı ve sahip olduğu teknoloji sayesinde kullanıcısının ihtiyaçlarını sonuna kadar karşılar. Cihaz rengi ve tasarımı ile her banyoya farklı bir hava katar. Kusursuz bir temzilik sunan çamaşır makinesi güçlü performansı ile öne çıkar. 

 

Dayanıklı bir tasarıma sahip olan cihaz uzun ömürrlü bir kullanım imkanı sunar. 13 kişilik yıkama kapasitesine sahip bulaşık makinesi kullanıcıların hassas giysi kumaşları olmak üzere yün ve ipek gibi daha çoğaltılabilecek pek çok kumaş çeşidinin hijyenik bir şekilde yıkanmasını sağlar. 

Samsung çamaşır makinesinin üzerinde bulunan kalan süre göstergesine yer veriliyor. Led ekran üzerinde yer alan gösterge sayesinde kullanıcılar seçtikleri programın bitmesine ne kadar kaldığını görebilir. Samsung çamaşır makinesinin 9 kg yıkama kapasitesi bulunuyor. Böylece tek seferde çok fazla kirli çamaşır yıkanmış oluyor.

9 kg geniş yıkama kapasitesine sahip cihazın maksimum sıkma devri 1400 olarak biliniyor. 1400 sıkma devri ile çamaşır yıkama işlemi bittikten sonra çamaşırlar nemden tamamen arınmış bir şekilde kuru vaziyette çıkıyor. Çamaşır makinesi içerisinde eco bubble teknolojisi bulunuyor.

Peki Samsung çamaşır makinesinde bulunan eco bubble teknolojisi ne işe yarıyor? 

 

Eco bubble teknolojisi çamaşırların düşük sıcaklıkta yıkandığında bile temiz olmasına yardımcı oluyor. Eco bubble teknolojisi deterjanı köpük hale getirerek etkili temizlik performansı ortaya koyuyor. Samsung WW90TA046AX/AH çamaşır makinesinde motor olarak ise inverter motor teknolojisi bulunuyor. Bu da ürünün uzun süre kullanılmasını sağlıyor. Cihazda 14 farklı yıkama programı bulunuyor. 

Bu 14 farklı program içinde hızlı yıkama, ön yıkama, eco, pamuklu, renkliler, hassas giysiler, karışık giysiler gibi programlar bulunuyor. Samsung çamaşır makinesinin hızlı yıkama özelliği ile kirlilik oranı az olan kıyafetler temizlenebiliyor. Hızlı yıkama fonksiyonunun süresi 15 dakika olduğu biliniyor. Bu 15 dakika içerisinde renkli ve ya beyaz kıyafetler yıkanabiliyor. 

SAMSUNG 1400 DEVİR 9 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ 12 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ 

Samsung WW90TA046AX/AH 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi : 13.391,07 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.hepsiburada.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Nisan 2023 tarihinde saat  03:18'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.69 Türk Lirası, euro 21.49 Türk Lirası, altının gramı ise 1290 Türk Lirası değerindedir.

Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch'tan 3 beyaz eşya alana kablosuz dikey süpürge hediye! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...