Beyaz Eşya

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler ? İşte Vestel 13 Mart 2023 fiyat listesi 

Hem çamaşır hemde kurutma makinesi arayışı içinde olanlar, Vestel 1400 Devir KCMI 98142 G WIFI 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma Kapasiteli Çamaşır Makinesi 9 taksitle satışa sunuldu. jpg'/> Çeyiz düzecek çiftler için Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi 9 kg yıkama,6 kg kurutma kapasitesiyle karşımıza çıkıyor

 
Çeyiz düzecek çiftler için Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi 9 kg yıkama,6 kg kurutma kapasitesiyle karşımıza çıkıyor. İnci kazan tasarımı ve 15 farklı yıkama programı ile etkin yıkama sayesinde hijyenik kıyafetler ortaya çıkıyor.

Vestel kurutmalı çamaşır makinesi iki işi birden gerçekleştiriyor.Bu cihaz hem çamaşırlarınızı yıkıyor hemde kurutarak sizi kurutma makinesi alma ihtiyacından kurtarıyor. Yıkama ve kurutma işlemi sırasında sahip olduğu wifi özelliği ile de cihazı uzaktan kontrol etmesi kolay oluyor.

TwinJet teknolojisi ile oluşturulan Vestel çamaşır makinesi, kazan bölümünde iki özel su jetine sahip olması sayesinde deterjanlı suyu çamaşırlara çok etkili olarak püskürtüyor. İnci kazan teknolojisi tasarımına sahip Vestel çamaşır makinesi çamaşırların yıpranmasının önüne geçiyor.

Çamaşır makinesi değerli kıyaferlerinizi yıkarken en yüksek devirde çalışsa bile çamaşırların dokusuna asla zarar vermiyor. Özel mikro delikli ve inci dokulu kazan tasarımı sayesinde çamaşırlarınız daima ilk günkü gibi kalıyor. Dijital kontrollü inverter motor teknolojisine sahip cihaz, geleneksel motorlara kıyasla makinenizin çok daha sessiz ve düşük enerji ile çalışmasını sağlıyor.

Peki Vestel kurutmalı çamaşır makinesi kaç programdan oluşuyor? Vestel çamaşır makinesi ne kadara satılıyor?

Bunun yanı sıra makinenizin uzun yıllar boyunca yüksek performansla çalışmasına oratm hazırlıyor. 
Kurutmalı çamaşır makinesinde 15 farklı yıkama programı yer alıyor. Bu programlar; sentetik, yünlü, renkliler, pamuklular, yorgan, yünlü ve sıkma olarak karşımıza çıkıyor. Hızlı 12 ve 60 dakikalık programlar günlük kıyafetlerin hijyenli bir şekilde yıkanmasını sağlıyor.

Wifi özellikli çamaşır makinesi ile tüm kontrol ve ayarları uzaktan kolayca yönetebilirsiniz. Program seçiminden, sıcaklık ayarına,sıkma hızından,erteleme moduna kadar pek çok özelliği akıllı telefonunuzdan kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

VESTEL WİFİ 9 KG 1400 DEVİR KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ 13 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Vestel KCMI 98142 G WIFI 9 Kg 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi : 16.999,00 TL
 

( 9 taksit ile ayda 1.889 TL )

Seçili ürünlerde 2’li alıma 3250 TL indirim!

Ayrıntılı bilgi için : https://www.vestel.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Mart 2023 tarihinde saat  03:21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.18 Türk Lirası, euro 20.51 Türk Lirası, altının gramı ise 1169 Türk Lirası değerindedir.

Bosch GSV29VWE0N Serie 4 Solo Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Altın kahini İslam Memiş, altındaki altındaki yeni zirve beklentisi açıkladı! “Bunu yapana geçmiş olsun" dedi!