02 / 05 / 2024

Bosch'tan yeni akülü elektrikli el aleti

Bosch'tan yeni akülü elektrikli el aleti

Bosch, daldırmalı kesim, pürüzsüz biçme ve zımparalama gibi birçok farklı uygulama için yeni bir akülü elektrikli el aletini kullanıcıların beğenisine sunuyor.



Profesyonel bir performans için dakikada 20.000'e varan salınım sağlayan GOP 10.8 V-Li Professional, kompakt ve ergonomik tasarımının yanı sıra sadece 1 kg'lık ağırlığı ile kolay kullanım özelliğine sahip. Düzeltme, ayarlama ve onarım işlerinde kablosuz çalışma imkanı sağlayan GOP 10.8 V-Li, Bosch aksesuar gamı ile ahşap malzelemelerde daldırmalı kesimden, hasar görmüş fayansların düzeltilmesine kadar her işin üstesinden kolaylıkla geliyor. GOP 10.8 V-Li, multi-kesici mekanizması sayesinde en küçük köşelerde hassas zımparalama işlerini veya silikon mafsallar gibi çeşitli malzemelerin raspalanmasını bile hızlıca halledebiliyor.
GOP 10.8 V-Li Professional ile hızlı şarj, çift akü
Bosch tarafından standart olarak sunulan iki adet üst düzey lityum-iyon akü ve yarım saatlik hızlı şarj aleti sayesinde GOP 10.8 V-Li çalışmanın sürekliliğini sağlıyor. Diğer yandan GOP 10.8 V-Li`nin, 175 mm.`lik tutamak çevresi ve dişli kutusunun sahip olduğu muhafaza kullanıcılarına optimum kullanım kolaylığı sunuyor. Normal şartlar altında, dakikada 20.000'e varan salınım sağlayan GOP 10.8 V-Li`nin ayar düğmesi ile 5.000 ile 20.000 arasında salınım/ dakika değeri ayarlanabiliyor.
Bosch'tan üstün lityum-iyon teknolojisi
Diğer akü teknolojilerine göre yüzde 400 daha uzun çalışma imkanı sunan GOP 10.8 V-Li'ye, uzun dayanma süresini Bosch'un Elektronik Hücre Koruma (ECP) sistemi sağlıyor. Aküyü aşırı yüklenmeye ve ısıya karşı koruyan bu sistem sayesinde GOP 10.8 V-Li iki metre yükseklikten beton yüzeye düşse bile, işlevselliğini koruyor. Üstün lityum-iyon teknolojisini sağladığı diğer bir avantaj ise emsalsiz akü çalışma süresi. Diğer yandan Bosch'un hiper şarj teknolojisi sayesinde, aküler şarj süresinin yarısında yüzde 75 oranında doluyor. Elektrikli el aletleri pazarında ilk defa Bosch tarafından kullanılan lityum-iyon teknolojisi ile donatılmış GOP 10,8 V-Li Professional standart olarak iki akü, bir hızlı şarj cihazı, daldırmalı kesime izin veren bir testere bıçağı, delta zımpara kağıdı, bir zımpara kağıdı seti ve taşıma çantası ile birlikte sunuluyor.

Geri Dön