01 / 05 / 2024

Bosch'un kırıcı-delicisi GBH 2-24 Professional, uzun ömür sunuyor!

Bosch'un kırıcı-delicisi GBH 2-24 Professional, uzun ömür sunuyor!

Bosch'un çok yönlü yeni 2 kilo kırıcı-delicisi GBH 2-24 Professional, bir önceki versiyonuna oranla yaklaşık yüzde 25 daha fazla güç, darbe enerjisi ve daha uzun ömür sunuyor



Bosch’un çok yönlü yeni 2 kilo kırıcı-delicisi GBH 2-24 Professional, bir önceki versiyonuna oranla yaklaşık yüzde 25 daha fazla güç, darbe enerjisi ve daha uzun ömür sunuyor.

Yeni eklenen keskileme/kırma fonksiyonu sayesinde önceki versiyonuna göre günlük işlerde daha yüksek esneklik sağlıyor.

Bosch, seri delik delme uzmanı GBH 2-23 RE Professional delicisi yerine yeni nesil kırıcı-delici ürünlerini pazara sundu. Geleceğin modelleri olan GBH 2-24 DF Professional ve GBH 2-24 D Professional, bir önceki modele göre yaklaşık yüzde 25 daha fazla güç, darbe enerjisi ve ürün kullanım ömrüne sahip bulunuyor.

Bu sayede delik delme işlemini daha hızlı yerine getirebilen ve ortalama olarak yaklaşık 75.000 delik açabilen ürünler, bu özellikleri sayesinde iki kilo sınıfındaki en uzun ömürlü kırıcı-deliciler olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Yeni seride ürünlere keskileme ve kırma  işleri için bir dönme stopu da eklenerek, uygulama alanı genişletildi ve kırıcı-deliciler çok yönlü kullanıma uygun hale getirildi.

İster prizler için sabitleme delikleri ve yuvalar delmeniz, ister boru veya kablolar için kanallar açmanız gereksin; GBH 2-24 DF Professional ve GBH 2-24 D Professional’ın 790 Watt'lık gücü ve 2,7 Jul'lük darbe enerjisi sayesinde bu işler şimdi çok daha kolay!

Denenmiş ve test edilmiş teknolojiye sahip çok amaçlı el aleti
Her iki el aleti de, temiz delme başlangıcı için kademesiz devir sayısı ayarı, sağ ve sol dönüşte eşit güç için döndürülebilir fırça plakası, hem kullanıcıyı hem de makineyi koruyan emniyet debriyajı, kablo kırılmalarını önlemek için bilyalı kovan ve SDS-plus uç girişi gibi denenmiş ve test edilmiş özelliklere sahip bulunuyor.

Değiştirilebilir mandrenli (DF) ve sabit mandrenli (D) modelleri bulunan GBH 2-24 DF Professional ve GBH 2-24 D Professional kırıcı-deliciler, Ocak ayından itibaren uzman perakende satış noktalarında sırasıyla 150ve 180avro+KDV tavsiye edilen fiyatlarla satışa sunuldu. Her iki model de takım çantası, ilave tutamak ve derinlik mesnediyle birlikte satılıyor. GBH 2-24 DF Professional, ayrıca bir SDS-plus adaptörü ve düz gövdeli bir uç mandreni içeriyor.

Teknik Veriler GBH 2-24 DF Professional
(GBH 2-23 RE Professional'ın yerini alacaktır) GBH 2-24 D Professional
(GBH 2-23 RE Professional'ın yerini alacaktır)
Nominal giriş gücü 790 W 790 W
EPTA yönergelerine göre maks. darbe enerjisi 2,7 J 2,7 J
Nominal devir sayısında darbe sayısı 0 - 4.700 vuruş/dak 0 - 4.700 vuruş/dak
Nominal devir sayısı 0 - 950 dev/dak 0 - 950 dev/dak
Betonda kırıcı-delici uçlarla optimum kullanım aralığı 6-14 mm 6-14 mm
Betonda kırıcı-delici uçlarla maksimum delme çapı 24 mm 24 mm
Duvarda buat uçlarıyla maksimum delme çapı 68 mm 68 mm
Çelikte maksimum delme çapı 13 mm 13 mm
Ahşapta maksimum delme çapı 30 mm 30 mm
 

Boyutlar
(uzunluk x genişlik x yükseklik) 397 x 82 x 210 mm 367 x 82 x 210 mm
Ağırlık 2,9 kg 2,8 kg
Takım çantasında fiyatı (KDV hariç) 180 Euro 150 Euro

Bosch Grubu, teknoloji ve hizmetlerin küresel bir tedarikçisi olarak lider konumundadır. Kesin olmayan finansal verilere göre, Otomotiv ve Sanayi Teknolojisi, Dayanıklı Tüketim Malları ve Bina Teknolojileri alanında yaklaşık 300.000’den fazla çalışan ile 2011 mali yılında 51,4  milyar avro ciro gerçekleştirilmiştir. Bosch Grubu; Robert Bosch GmbH’ı, 350’den fazla alt kuruluşunu ve 60’dan fazla ülkede bulunan yerel şirketleri içermektedir. Satış ve hizmet alanlarındaki iş ortakları buna dâhil edildiğinde Bosch yaklaşık 150 ülkede temsil edilmektedir. Dünya çapındaki bu gelişim, üretim ve satış ağı büyümeye yönelik temeli oluşturmaktadır. Bosch araştırma ve geliştirme faaliyetleri için 2011 yılında yaklaşık 4 milyar avro harcamış olup, dünya çapında yaklaşık 4.100 adet patent için başvuruda bulunmuştur. Tüm ürün ve hizmetleri göz önüne alındığında, Bosch, yenilikçi ve faydalı çözümleri sayesinde yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda bulunmaktadır.

Şirket, 1886 yılında Robert Bosch (1861–1942) tarafından bir ‘Hassas Mekanik ve Mühendislik Atölyesi’ olarak kurulmuştur. Robert Bosch GmbH’ın özel mülkiyet yapısı Bosch Grubu’nun girişimci bağımsızlığını garanti altına alarak, şirketin uzun dönemli planlar yapmasına ve geleceğini teminat altına almaya yönelik önemli yatırımlar yapmasına olanak vermektedir. Robert Bosch GmbH’ın sermaye hisselerinin yüzde 92’si bir hayır kuruluşu olan Robert Bosch Stiftung Gmbh’a aittir. Çoğunluk oy hakları, endüstriyel bir tröst olan Robert Bosch Industrietreuhand KG’nin elindedir. Girişimci mülkiyet işlevleri tröst tarafından yerine getirilmektedir. Hisse ve oy haklarının geri kalanı, Bosch ailesi ve Robert Bosch GmbH’a aittir.
 
Detaylı bilgi için: www.bosch.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


 


Geri Dön