22 / 07 / 2024

Bosch'un yeni Genel Müdürü Steven Young oldu!

Bosch'un yeni Genel Müdürü Steven Young oldu!

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet sağlayıcılarından Boschun Türkiye Temsilcisi ve Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hermann Butz, görevini 1 Temmuz itibariyle halen Bosch Rexroth Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Steven Younga devrediy




2007 yılında Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin Genel Müdürlüğü görevine getirilen, 2009da ise Ticari Direktör sorumluluğunu da üstlenen Butzun görev yaptığı dönemde, Bosch Türkiye hem yatırım hem de istihdam anlamında önemli gelişmeler sağladı.

Hermann Butz 1 Temmuz 2011 itibariyle, Çek Cumhuriyeti Jihlava Dizel Enjeksiyon Sistemleri fabrikasında Kıdemli Başkan Yardımcısı Ticari Genel Müdür görevini üstlenecektir. Türkiyeyi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Butz, Bosch bayrağını ülkemizde emin ellere teslim etmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

1 Temmuz 2011 itibarıyla Bosch Türkiye Temsilciliği ve Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü görevlerini üstlenecek olan Steven Young, Bosch Türkiyenin başarılarını daha da ileri taşıyacağını vurguladı. Young, Bu görevde olduğum sürece Bosch Türkiyede yeni başarılara imza atacağız. Hedefimiz, iyi olanı daha da ileri götürmek dedi.

Steven Young, Bosch Türkiye Temsilciliği ve Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünün yanı sıra Bosch Rexroth Otomasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.deki Genel Müdürlük görevine de devam edecek.

Steven Young kimdir
1964 doğumlu olan Bosch Türkiyenin yeni Genel Müdürü Steven Young, Avustralyanın Wollongong Üniversitesindeki mühendislik fakültesinden mezun olduktan sonra, Sidney Teknoloji Üniversitesinde ve ardından Avustralya Yöneticilik Enstitüsünde eğitimine devam etti. Youngın Avustralya Deakin Üniversitesinden Yönetim alanında lisansüstü derecesi bulunuyor.

Steven Young, 1988 yılında Avustralya Mannesmannda özel proje mühendisi olarak başladığı kariyerini, 1994 yılına kadar aynı şirkette çeşitli pozisyonlarda üstlendiği görevlerle sürdürdü.

1994 yılında Mannesman Rexrothun Almanyadaki merkezinde göreve başlayan Young, 1995 yılında yine aynı şirket bünyesinde Türkiyede çalışmaya başladı. 2001 yılında Bosch ve Rexroth birleşmesinin ardından Bosch Rexroth Sanayi Otomasyon A.Ş. Genel Müdürü oldu.

Günümüze kadar bu görevini başarıyla sürdüren ve Rexroth bünyesinde stratejik ilklere imza atan Steven Young, 1 Temmuz 2011 itibariyle yeni görevini devralırken  vizyonunu, Bosch adına sürdürülebilir kalkınma yaklaşımı çerçevesinde gelecek odaklı ve yenilikçi çözümlerle her zaman tercih edilen marka ve vazgeçilmez iş ortağı olmak şeklinde  açıklıyor.

Türkiyede AKDER (Akışkan Gücü Derneği), AHK (Türk Alman Sanayi ve Ticaret Odası), ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği), TAYSAD (Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği), MİB (Makine İmalatçıları Birliği), İSO, İTO ve Kocaeli Sanayi Odası üyesi olan Young, İngilizce, Türkçe ve Almanca biliyor.

Steven Young, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Geri Dön