02 / 05 / 2024

Bosphorus City, European Property Awards 'da finale kaldı!

Bosphorus City, European Property Awards 'da finale kaldı!

İstanbul Boğazı 'nın tüm güzelliklerinin yeniden yorumlandığı, Türkiye 'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City, en prestijli gayrimenkul ödülleri olan ‘European Property Awards 'da finale kalarak Avrupa 'nın en iyi projeleri arasında yer aldı



23 Eylül 2011 tarihinde Londra 'da yapılan ödül töreninde Bosphorus City finalist olarak plaket aldı. Plaketi Sinpaş GYO adına Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci aldı. Proje bundan sonraki aşamada ‘dünyanın en iyisi ' olmak için Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Arabistan   bölgesi kazananlarıyla   yarışacak.  

Her yıl Avrupa bölgesinde ödül almış lider gayrimenkul şirketlerinin bir araya geldiği European Property Summit (Avrupa Gayrimenkul Zirvesi) çerçevesinde gerçekleştirilen,   Bloomberg televizyonunun işbirliğiyle hayata geçirilen ve bu yıl 17.si düzenlenen ‘European Property Awards 2011 ' (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri), 23 Eylül 2011 tarihinde Londra 'da yapılan ödül töreninde finalistlere takdim edidi.

Konsept anlayışıyla hayata geçirdiği konut projeleriyle Türkiye 'nin öncü gayrimenkul şirketi Sinpaş GYO, Bosphorus City projesiyle ‘European Property Awards 2011 ' kapsamında finale kaldı. Türkiye 'nin   ilk temalı konut projesi Bosphorus City, Avrupa 'nın en iyi projeleri   içinde yer alarak, Aralık ayında Dünyanın en iyi projesi seçilmek için aday oldu.

Sinpaş GYO, dünyanın en iyisi olmaya aday!
Bu yıl itibariyle, ‘European Property Awards ' ödülü alacak projeler, Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Arap bölgelerinde kazanan diğer şirketlerle karşı karşıya gelerek “Dünya 'nın en iyisi ” olmak için yarışacak.   Bosphorus City, hem ‘ 'En iyi Mimari ' ' hem de ‘ 'En iyi Pazarlama Yönetimi ' ' dallarında   aday gösterildi.  

Dünya çapındaki gayrimenkul endüstrisini yenilik ve mükemmelikle tanıştırmak ve bu   konuda   uluslararası bir standardın   oluşmasına öncülük etmek amacıyla düzenlenen European Property Awards 'ın 80 kişilik jürisi, ödül alacak projeleri herhangi bir yarışmaya katılmamış, en özel projeler arasından seçecek. Jüri üyeleri arasında Google İngiltere Müşteri Yöneticisi James Bacon, Gayrimenkul Profesyonelleri Ulusal Federasyonu CEO 'su Peter Bolton King ve İskoçya Royal Bank 'tan Mike McNamara gibi isimler yer alıyor.


Geri Dön