02 / 05 / 2024

Bosphorus City'de ulaşım su taşıtlarıyla sağlanacak

Bosphorus City'de ulaşım su taşıtlarıyla sağlanacak

Semtler arası ulaşımın su taşıtlarıyla sağlanacağı projede, 2 bin 796 konut yer alıyor



SİNPAŞ'ın, 550 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdiği Bosphorus City projesiyle birlikte, köprüleri, Ortaköy'ü, Beylerbeyi, Kanlıca ve Yeniköy'ü ile İstanbul Boğazı da Halkalı'ya taşınacak. Semtler arası ulaşımın su taşıtlarıyla sağlanacağı projede, 2 bin 796 konut yer alıyor.

SİNPAŞ'ın İstanbul Boğazı'nın bir benzerini 550 milyon dolar yatırımla Halkalı-Küçükçekmece'ye taşıdığı Bosphorus City projesi, tamamlandığında 10 bin kişinin yaşayacağı dev bir uydukent olacak. 2 bin 796 konutun yer aldığı projeyle berlikte, köprüleri, Ortaköy'ü, Beylerbeyi, Kanlıca'sı ve Yeniköy'üyle İstanbul Boğazı da Halkalı'ya taşıyacak. Simpaş ayrıca, Bosphorus City'nin hemen yanında uygulamaya koyacağı yeni projesiyle İstanbul'un saraylarını da bölgede yaşatmayı planlıyor.

DENİZ YOLUYLA ULAŞIM
Türkiye'nin ilk temalı konut projesi olan Bosphorus City'nin bu yıl Mayıs ayında satışa sunduğu Ortaköy etabında, meydanından çeşmesine, camisinden takı dükkanlarına, mağazalarından gösteri alanına ve iskelesine kadar Ortaköy semti, bire bir yansıtılmaya çalışılıyor. 720 metre uzunluğundaki Boğaziçisi'nde hem iki yaka arasında hem de aynı yakadaki semtlere su taşıtlarıyla ulaşım sağlanabilecek. Bu yolla proje içerisinde yeniden tasarlanan Beylerbeyi iskelesinden Yeniköy'e, Ortaköy'den Emirgan'a deniz yoluyla ulaşım mümkün olabilecek. 

38 FARKLI KONUT SEÇENEĞİ
Birinci etapta 68-615 metrekare aralığında, projenin genelinde ise 52-657 metrekare aralığında 38 farklı konut seçeneği bulunduğu ilk etabın 2010 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.
2 adet Göl Kule Residence'ın bulunduğu Ortaköy etabında kulelerin bir tanesinde 73 metrekareden 156 metrekareye kadar 1+1 ve 2+1, diğerinde ise, 104 metrekareden 175 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 ev tipleri bulunuyor. Ortaköy Meydanı'na ve Boğaz'a hakim olarak konumlandırılan bu 60 metrekarelik stüdyo dairelerin ise kat bahçesi bulunuyor. Bunun dışında yine kat bahçeli 2 oda 1 salon 98 metrekarelik evler yer alıyor. 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 210 bin TL'den, 2 oda 1 salon dairelerin 270 bin TL'den, 3 oda 1 salon dairelerin ise 400 bin TL'den başlıyor.
Kuşların göç yolu üzerinde bulunan Küçükçekmece Gölü'ne bakan Göl Kule Residence'ın dairelerinden ise doğal göl manzarasını ve çeşitli aralıklarla buraya gelen farklı kuş türlerini seyretmek mümkün olacak. Buradan daire sahibi olanlara bir de teleskop hediye edilecek.

BOĞAZ MANZARALI DAİRELER
Bosphorus City'de Sinpaş GYO, İstanbul Boğazı'nı yeniden yorumluyor. 26 bin metrekare büyüklüğünde 720 metre uzunluğunda ki boğaziçinde, 2 köprü bulunuyor. Ortaköy Meydanı'ndan, Beylerbeyi'ne, Kanlıca'dan Yeniköy'e kadar birçok semt Bosphorus City'de de hayat buluyor. Yaklaşık 3'te biri yeşil alandan oluşan projede kafeteryalar, restoranlar, dans salonları, açık-kapalı yüzme havuzları, spor kompleksleri, mini golf, masaj odaları, sağlık kulübü gibi birçok sosyal ve sportif öge İstanbul'un ikinci Boğazı, Bosphorus City'de boğazın güzellikleri ile birleşiyor. Modern ve geleneksel mimarinin birleştiği Bosphorus City'de yer alan yalılar, Saraybahçe Evleri, Yeditepe Kuleleri, Yalı Apartmanları, 1 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar 38 farklı metrekare seçeneğiyle İstanbul'un ikinci Boğazı'nda yaşama alternatiflerini sunuyor. Projede yer alan konutların yüzde 85'i boğaz manzaralı olarak konumlandırılıyor.
Mehtap Özcan/Hürriyet Emlak

www.bosphoruscity.com.tr
[email protected]

0212 444 1 440


Geri Dön