29 / 04 / 2024

Botanica İstanbul projesi 10 gün sonra satışa çıkacak!

Botanica İstanbul projesi 10 gün sonra satışa çıkacak!

Firma: Mutlu İnşaat-Ak Proje

Proje: Botanica İstanbul

Botanica İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler 10 gün sonra satışa çıkacak. Satış ofisi ve örnek daire çalışmaları süren projede metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL olarak belirlendi.



Botanica İstanbul projesi, Marmara Park Alışveriş Merkezi'ne komşu Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından yükselen  Botanica İstanbul  projesinde toplam 522 konut ve 58 ticari birim yer alıyor. 


10 katlı 7 blok halinde yükselen Botanica İstanbul projesinin toplam arsa alanı 28 bin metrekare olarak belirlendi. Botanica İstanbul projesinde satışlar 10 gün sonra başlayacak. 


Botanica İstanbul projesi için şu anda satış ofisi ve örnek daire çalışmaları devam ediyor. Botanica İstanbul projesinde konutlar ve ticari birimler yer alacak. 


Botanica İstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana gelecek. Botanica İstanbul satış fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 700 TL'den başlıyor. 


Botanica İstanbul projesinde 5 bin metrekarelik sosyal tesis, güvenlik, kapalı otopark, fitness center, Türk hamamı ve sauna bulunuyor. 


Botanica İstanbul ödeme koşulları henüz belirlenmedi. Botanica İstanbul teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. 


Botanica İstanbul İletişim

Tel: 0533 365 70 00

Web adresi: burasitambanagore.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön