30 / 04 / 2024

Botanica İstanbul

Botanica İstanbul

Lansman öncesi gördüğü ilgiyle yüzde 30’u satılan Botanica, 2.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Aralık 2016’da teslimi planlanan projede metrekare fiyatlarının 4.000 lirayı aşması bekleniyor.

Botanica İstanbul 21 Nisan'da Abu Dabi'de görücüye çıkacak!

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Botanica İstanbul lansman fiyatları!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası ile hayata geçirilen Botanica İstanbul lansman fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Marmara Park AVM'nin karşısında inşa ediliyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim için 444 70 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı proje 28 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı! Metrekaresi 2 bin 700 TL!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor..

Botanica İstanbul'da 1+1 daireler aile bloklarından ayrıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 TL'den satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje 'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekare fiyatı 2 bin 700 TL 'den satışa çıktı.

Botanica İstanbul Evleri nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Botanica İstanbul'da 522 adet konut bulunuyor. Proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Botanica İstanbul Evleri nerede?

Botanica İstanbul basın toplantısı 9 Nisan'da!

"Şehrin en doğal hali" sloganıyla yola çıkan Botanica İstanbul basın toplantısı 9 Nisan Perşembe günü Saat 09:30'da Çırağan Kempinski Otel'de düzenlenecek.

Botanica İstanbul projesi 10 gün sonra satışa çıkacak!

Botanica İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler 10 gün sonra satışa çıkacak. Satış ofisi ve örnek daire çalışmaları süren projede metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL olarak belirlendi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Botanica İstanbul'da metrekare fiyatı 2 bin 700 TL!

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul 20 ayda yüzde 50 prim vadediyor!

Lansman öncesi gördüğü ilgiyle yüzde 30’u satılan Botanica, 2.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Aralık 2016’da teslimi planlanan projede metrekare fiyatlarının 4.000 lirayı aşması bekleniyor.

Botanica İstanbul 21 Nisan'da Abu Dabi'de görücüye çıkacak!

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 30'u satıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul projesinde fiyatlar 2.700 TL’den başlıyor!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul,28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı!

İstanbul Esenyurt’ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'da 1+1 daireler aile bloğundan ayrıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı. Proje, 28 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor..

Botanica İstanbul Haberi

Botanica İstanbul

MUTLU İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimiyle İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Botanica İstanbul, 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor. Lansman öncesi gördüğü yoğun ilgi ile %30’u satılan proje, 2.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Proje ortaklarından Furkan Hamzaoğlu “Zengin sosyal tesislere ve %80 yeşil alana sahip Botanica İstanbul metrobüs, otobüs durakları ve E-5’in yanı başında yer almasıyla çok özel bir konuma sahip" derken proje ortaklarından Ak Proje Yönetim Kurulu başkanı Adem Soytekin projeden 250 milyon TL hasılat beklediklerini ve şimdiden yüzde 30’u satılan projede satış sıkıntısı yaşamadıklarını ifade etti. Soytekin daireler bittiğinde metrekare fiyatının 4.000 TL’yi aşmasını beklediklerini vurguladı.


48 Ay Sıfır Faiz imkanı


Aralık 2016 tarihinde teslimi planlanan projede lansman fiyatları devam ediyor. Yüzde 5’ten başlayan...