28 / 04 / 2024

Botanica İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri!

Botanica İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri!

Firma: Mutlu İnşaat-Ak Proje

Botanica İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 477 adet daireden oluşan projede daireler banka kredisine ve vadelendirmeye uygun şekilde satışa sunuluyor.



Botanica İstanbul Rezidans projesinde spa merkezi, fitness salonu, Türk Hamamı, yeşil alanları, kamelyalar, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş yolları bulunuyor.


Botanica İstanbul Rezidans projesi Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile yükseliyor. 7 blok şeklinde yükselen projede toplam 477 adet daire yer alıyor.


Botanica İstanbul Rezidans projesinde yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor. Proje toplam 28.000 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Botanica İstanbul Rezidans projesinde lansman fiyatları uygulanmaya devam ediyor. Projedeki daireler metrekare birim bazında 2.700 TL'den başlangıç gösteriyor.


Botanica İstanbul Rezidans projesinin yüzde 80'i yeşil alandan meydana geliyor. Dairelerin Aralık 2016'da teslim edileceği projede daireler banka kredisine ve vadelendirmeye uygun şekilde satışa sunuluyor. 


Botanica İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, AVM, hastane, okul, üniversite, TÜYAP fuar alanı gibi alanlara yürüme mesafesinde, E-5 ve metrobüs durağına 1 dakika yürüme mesafesi bulunuyor.


Botanica İstanbul Rezidans iletişim

Tel: 444 70 61 

Web adresi: burasitambanagore.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön