27 / 04 / 2024

Sinerji İstanbul Rezidans ulaşım!

Sinerji İstanbul Rezidans ulaşım!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

Sinerji İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...




Sinerji İstanbul projesi  Anadolum İnşaat  imzası ile Anadolu Yakası Pendik 'te inşa ediliyor. Proje 18 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak belirlendi. Projedeki konutların alanları 78 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor.


Sinerji İstanbul satış fiyatları 139 bin lira ile 250 bin lira arasında değişiyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Sinerji İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin sosyal alanları hakkında bilgi verelim. Sinerji İstanbul 'da; yürüyüş parkları, hobi odası, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kamelyalar, cep sineması bulunuyor.


158 adet daire ve 12 ticari birimden oluşan Sinerji Rezidans 'ta anahtar teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek. Projeden 24 ay sıfır faiz imkanı ile konut sahibi olmak mümkün.


Sinerji İstanbul Rezidans ulaşım!

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul adres bilgileri:Veli baba Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:6/1 Pendik -İstanbul


Sinerji İstanbul Rezidans ulaşım!


Sinerji İstanbul Rezidans ulaşım!


Sinerji İstanbul iletişim:

Sinerji İstanbul telefon: 0216 446 34 46

Web adresi: http://www.sinerjiresidence.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön