27 / 04 / 2024

Boulevard Sefaköy fiyatları 2022!

Boulevard Sefaköy fiyatları 2022!

Sinpaş GYO'nun imzasınnı taşıyan Boulevard Sefaköy projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Boulevard Sefaköy projesinin fiyatları ne oldu? İşte Boulevard Sefaköy fiyatları 2022!...



Sinpaş GYO imzasını taşıyan Boulevard Sefaköy projesi ön satış fırsatları ile alıcısıyla buluştu. Tüm detayları belli olan projenin fiyatları alıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Peki Boulevard Sefaköy projesinn fiyatları ne oldu? Merakla aratılan Sefaköy Sinpaş Boulevard projesinin fiyat bilgisini paylaşmadan önce sizlere projenin detaylarını aktaralım.

Boulevard Sefaköy fiyatları 2022!

Sinpaş GYO imzalı projede toplam 390 adet konut ve ticari alan inşa edilecek. Boulevard Sefaköy projesi Gültepe Mahallesi, Şehit Özgür Güven Caddesi , No:39 G21B01B2B Pafta, 13222 Nolu üzerinde konumlanıyor.

Söz konusu proje, 18 bin 584 metrekare arsa alanına inşa edilecek. Projenin inşaat alanı ise 73 bin 721 metrekare olacak. 11 bloktan oluşan dev projede, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri şeklinde inşa edilecek.

Boulevard Sefaköy fiyatları 2022!

Boulevard Sefaköy fiyatları 2022!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Boulevard Sefaköy projesi ön satış fırsatları ile alıcısıyla buluştu. Tüm detayları belli olan projenin fiyatları alıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Peki Boulevard Sefaköy projesinn fiyatları ne oldu? Merakla aratılan Sefaköy Sinpaş Boulevard projesinin fiyat bilgisini paylaşmadan önce sizlere proje çevresinde ki yapılar ve ulaşım alanları hakkında bilgi verelim.

269.5 milyon Türk Lira'sına hayata geçirilen projeye ulaşım, E-5 Karayolu Sefaköy Kavşağı'dan sağlanıyor. Proje, E-5 Karayolu'na 130 metre, İstanbul Atatürk Havaalanı'na 2 kilometre, Bahçelievler'e 3.40 kilometre, Basın Eskspres Bağlantısı'na 1 kilometre, Avcılar semtine ise 6 kilometre mesafede konumlanıyor.

Boulevard Sefaköy fiyatları 2022!

Boulevard Sefaköy fiyatları 2022!

Ev almak isteyen vatandaşların merakla takip ettiği Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinin fiyat listeside bir hayli merak uyandırıyor. 

İşte merakla beklenen dev projenin fiyat bilgisi...

Boulevard Sefaköy fiyatları 2022! henüz belli olmadı. Boulevard Sefaköy fiyatları 2022! açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön satışta! Yeni proje!

Sefaköy Sinpaş Boulevard nerede?

Nurgül Tutar/Emlakkulisi.com


Geri Dön