28 / 04 / 2024

Boulevardi İstanbul Kasım'da satışta! Metrekaresi 4 bin dolar!

 Boulevardi İstanbul Kasım'da satışta! Metrekaresi 4 bin dolar!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Boulevardi İstanbul

Emaar Libadiye projesi Boulevardi İstanbul Kasım ayında satışa çıkıyor. Boulevardi İstanbul'da ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin dolar...




Boulevardi İstanbul projesi Kasım ayında satışa çıkıyor.  Boulevardi İstanbul  Libadi Çamlıca'da Emaar Türkiye tarafından inşa ediliyor. 66 dönüm alanda yükselecek rezidans, konut, otel, AVM ve ofislerin bulunduğu Boulevardi İstanbul projesinde rezidans daireler otel binasının içerisinde 10. kattan itibaren yer alıyor. İlk 10 katta 180 adet otel odası yer alıyor. Beş yıldızlı Boulevardi İstanbul Otel'de odalar 40 metrekare olarak tasarlandı. Boulevardi İstanbul Otel'de metrekare fiyatı 6 bin 500 dolar olarak belirlendi.


 Boulevardi İstanbul Kasım da satışta! Metrekaresi 4 bin dolar!



Boulevardi İstanbul'da ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin dolar olarak belirlendi. 1+1 daire tiplerinden 5+1'e kadar alternatiflerin yer aldığı Boulevardi İstanbul projesinde konutlar 35 metrekareden, 400 metrekareye kadar tasarlandı. Boulevardi İstanbul rezidans dairelerin büyüklüğü ise 50 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor. Boulevaredi İstanbul'da ilk etapta 240 adet konut satışa sunuluyor.


 Boulevardi İstanbul Kasım da satışta! Metrekaresi 4 bin dolar!


Haziran 2016'da tamamının bitirilmesi öngörülen Boulevardi İstanbul projesinde teslimler 2014 yılı sonunda yapılıyor. Ofis ve dükkanlarda yalnızca kiralama yapılan Boulevardi İstanbul AVM'si içerisinde yaklaşık 400 dükkan ve 100 adet restoran yer alıyor. 2015 yılının ilk çeyreğinde hizmeye açılacak olan Boulevardi İstanbul AVM projesi 2 milyar doları geçen yatırım bedeli ile inşa ediliyor.



0216 547 17 17

http://www.emaar.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön