28 / 04 / 2024

Metropol Kule 24 Kasım'da satışta! Metrekare 7 bin 500 TL'ye!

 Metropol Kule 24 Kasım'da satışta! Metrekare 7 bin 500 TL'ye!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

24 Kasım Cumartesi günü satışa çıkacak olan Metropol İstanbul'un Kule bloğunda rezidans dairelerin metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlıyor...




Metropol İstanbul'un 250 metre uzunluğundaki Kule Bloğu 24 Kasım Cumartesi günü satışa çıkacak.  Varyap ve Gap İnşaat  işbirliği ile 3 blok olarak yükselen  Metropol İstanbul  projesinin beklenen bloğu Metropol Kule'de metrekaresi 7 bin 500 liradan başlıyor.


Jennifer Lopez'in de tanıtımına katıldığı Metropol Kule'de teslimler 2015 yılında yapılıyor. İstanbul Boğazı ve Adalar manzarasına zirveden bakan dairelerin yer aldığı Metropol Kule Avrupa'nın en yüksek binaları arasında yerini alıyor. Metropol İstanbul projesi Ataşehir Finans Merkezi sınırları içerisinde yer alması sebebiyle büyük özellik taşıyor.


Metropol İstanbul projesi tasarımında Dome Mimarlık ve RMJM Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Metropol İstanbul prokesi içinde moda, alışveriş, eğlence ve spor tesisleri bulunuyor. Projede 400 metrelik bir  moda caddesi de yer alıyor.


Yaklaşık 2 bin adet bağımsız ünitenin yer aldığı Metropol İstanbul projesi iş dünyası ve modanın nabzını takip edecek bir karma proje olarak hayata geçiriliyor.


0212 377 52 35 

www.metropolistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön