29 / 04 / 2024

boulevardi istanbul lansmanı

boulevardi istanbul lansmanı

Emaar Türkiye'nin Çamlıca Projesi Boulevardi İstanbul'un ertelenen basın toplantısı 25 Aralık Salı günü gerçekleştiriliyor...

Emaar Boulevardi İstanbul projesinin lansmanı ertelendi!

Emaar Türkiye'nin daha önce 11 Aralık 2012 Salı günü yapılacağını duyurduğu Emaar Boulevardi İstanbul basın lansmanı, ileri bir tarihe ertelendi...

Boulevardi İstanbul projesi 11 Aralık'ta satışa çıkacak!

Emaar Türkiye'nin Libadiye projesi Boulevardi İstanbul projesi, 11 Aralık 2012 Salı günü satışa sunuluyor...

Boulevardi İstanbul Kasım'da satışta! Metrekaresi 4 bin dolar!

Emaar Libadiye projesi Boulevardi İstanbul Kasım ayında satışa çıkıyor. Boulevardi İstanbul'da ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin dolar...

Emaar Boulevardi İstanbul'un lansmanı Kasım'da!

Emaar Türkiye tarafından Çamlıca'da yükselecek olan Emaar Boulevardi İstanbul projesinin lansmanı Kasım ayı içerisinde yapılıyor...

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı ertelendi!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

3. İstanbul Hasbahçe'de lansman öncesi yüzde 10 indirim!

3. İstanbul Hasbahçe'de lansman öncesi yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. İşte projeyle ilgili tüm detaylar... 

Heran İstanbul'un lansmanı yapıldı! 269 bin TL'ye!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da hayata geçirilen “Heran İstanbul” projesi lansman döneminde özel 269 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 504 bin TL'ye!

Gül Proje imzasıyla Seyrantepe’de hayata geçirilen Avangart İstanbul’un lansmanı bugün gerçekleştirildi. 84 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede fiyatlar 504 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör karma projesi Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul Bahçe basın lansmanı 29 Kasım'da!

Türkiye’nin en büyük özel sektör gayrimenkul geliştirme projesi Tema İstanbul’un merakla beklenen 2. etabı için lansman tarihi açıklandı.

Misal İstanbul Evleri lansman!

Toplam 2 milyar TL yatırım bedeline sahip Gaziosmanpaşa Misal İstanbul projesi AHES Yapı, GOPAŞ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Misal İstanbul Evleri lansman tarihi...

boulevardi istanbul lansmanı Haberi

boulevardi istanbul lansmanı


Gayrimenkul sektörünün lider şirketlerinden Emaar Türkiye'nin Genel Müdürü Ozan Balaban'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan basın toplantısı 25 Aralık Salı günü Emaar Türkiye’nin Çamlıca’daki yeni projesinin satış ofisinde düzenlenecektir.


Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties'in Türkiye'deki ilk projesi Toskana Vadisi’nin ardından ikinci bir yatırım olarak gerçekleştirdiği Çamlıca’daki yeni projesi pek çok ilke imza atmaya hazırlanıyor. Henüz satışı başlamadan, 2012 yılında Türkiye'nin, Avrupa'nın ve Dünyanın En İyi Karma Mimari Projesi Ödülleri'ne layık görülen Çamlıca Projesi, Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş merkezi, Türkiye'ye ilk kez giriş yapacak olan The Address Hotel'in yanı sıra içinde yer alan meydanlar, konutlar, ofisler, eğlence merkezleri, hayvanat bahçesi ile çok kapsamlı ve entegre bir yaşam alanını barındırıyor.



0216 547 17 17

www.emaar.com.tr