02 / 05 / 2024

Emaar Boulevardi İstanbul'un lansmanı Kasım'da!

 Emaar Boulevardi İstanbul'un lansmanı Kasım'da!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Boulevardi İstanbul

Emaar Türkiye tarafından Çamlıca'da yükselecek olan Emaar Boulevardi İstanbul projesinin lansmanı Kasım ayı içerisinde yapılıyor...




Emaar Türkiye imzasıyla Çamlıca Libadiye'de yükselecek olan Boulevardi İstanbul'un lansmanı Kasım ayı içerisinde yapılıyor. 5 konseptten oluşan  Boulevardi İstanbul  projesinde ortalama metrekare fiyatı 4 bin dolar olarak öngörülüyor. Boulevardi İstanbul'da konut, rezidans, 5 yıldızlı otel, ofis ve  Anadolu Yakası'nın en büyük AVM'sinin yer alacağı karma bir proje olarak hazırlandı.


 Emaar Boulevardi İstanbul un lansmanı Kasım da!


66 dönüm üzerinde yer alan Emaar Boulevardi İstanbul'da 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli büyüklüklerde konutlar bulunuyor. Konut büyüklükleri 35 metrekare ile 400 metrekare arasında tasarlanan Boulevardi İstanbul projesinde toplam 1000 adet konuttan, ilk olarak 240 adet konut satışa sunuluyor. Emaar Boulevardi İstanbul'da teslimlerin 2014 yılının sonunda yapılması hedefleniyor. Projenin tamamının Haziran 2016'da tamamlanması planlanıyor.


Boulevardi İstanbul'da rezidans dairelerin büyüklükleri ise 50 metrekareden başlayıp, 450 metrekareye kadar değişik seçeneklerde tasarlandı. Rezidans daireler, 5 yıldızlı Boulevardi İstanbul Otel binasının 10. kattan sonrasında yer alıyor. İlk 10 katta 40 metrekarelik 180 adet otel odaları bulunuyor. 


Ofis ve dükkanların satışı yapılmayan Emaar Boulevardi İstanbul projesinde fiyatlar 200 bin dolar ile 2 milyon dolara kadar değişiyor. Emaar Boulevard İstanbul projesi içerisinde buz pisti, sinema salonu, hayvanat bahçesi, sanat galerisi, heykel müzeleri ve hipermarket gibi sosyal alanlar yer alıyor.



2 milyar doları aşan bir yatırım bedeli ile yükselecek olan Emaar Boulevardi İstanbul AVM projesinde 400'e yakın dükkan ve 100 restaurant yer alıyor. Boulevardi İstanbul AVM projesinin 2015 yılında hizmete girmesi planlanıyor.


0216 547 17 00

http://www.emaar.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön