28 / 04 / 2024

Böyle ev ilanı görülmedi! Ev alana savaş jeti hediye ediliyor! 

Böyle ev ilanı görülmedi! Ev alana savaş jeti hediye ediliyor! 

İngiltere'de ev almak isteyenler sıra dışı bir ilanla karşılaştı. Ev alana savaş jeti de hediye ediliyor. İşte o ev ilanı...



İngiltere'deki bir ev ilanı görenleri hayrete düşürdü. İlana göre emekli matematikçi, Hampshire'da bulunan evini satışa koydu. İlanda dikkat çeken detay ise, bahçe süsü olarak aldığı savaş uçağını da hediye edeceği yazıyordu. 

SAVAŞ JETİ HEDİYE!

İngiltere'de yaşayan matematikçi Peter Robinson, Hampshire'daki evini 3,95 milyon sterline satışa koydu. Bu fiyata, 2015 yılında 100 bin sterlini aşkın para harcadığı Harrier II GR7 modelindeki uçak da dahil etti.

Emekli matematikçi, bu savaş jetine ömür boyu tutkulu bir şekilde merak duyduğunu söylerken onu "bahçe süsü" olarak gördüğünü de sözlerine ekledi. 

Times'a konuşan 56 yaşındaki ünlü matematikçi Robinson, "Harrier jetini seven ve pencerenin önüne koyan standart biriyim. Pek çok bakımdan diğerlerinden farklı olduğumu düşünmüyorum. Yalnızca pencere önüne gerçekten büyük bir şey koyabilecek kadar şanslıyım" dedi.

MÜZEYE BAĞIŞLAYACAK!

Ünlü matematikçi Robinson, İngiltere Savunma Bakanlığı'nın 2008 yılında emekliye ayırdığı uçağı Ipswich'teki bir şirketten aldığını ve bahçesine zar zor yerleştirdiğini de sözlerine ekledi. 

Robinson: ''İki treylerin içinde geldi, hayalimden çok daha büyüktü. O kadar büyük gözüküyordu ki Concorde aldım sandım ve 'Aman Tanrım, ben ne yaptım?' diye düşündüm.'' dedi. 

Ünlü matematikçinin Çitle çevrili evi yaklaşık 740 metrekare alana sahip. 4 hektarlık arazi, bir gölet ve 4 odalı bir müştemilatı da  bulunuyor.

Robinson, evi alan  alıcının uçağı istememesi halinde onu ya kendine saklayacağını ya da bir müzeye bağışlayacağını belirtti.

İnternetten ev ilanı verenler dikkat! Bir anda cezayla karşı karşıya kalabilirsiniz!

Ankara'da ilginç ev ilanı: '2+1 evimi tutmak isteyen sigortamı yapacak...!'


 


Geri Dön