27 / 07 / 2024

Boyner genel kurul toplantısı düzenliyor!

Boyner genel kurul toplantısı düzenliyor!

Boyner Büyük Mağazacılık Anonim şžirketi; 4 Nisan 2011 Pazartesi günü saat 10.00'da olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirecek...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Verilen ilan şu şekilde;

şžirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurulu aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 4 Nisan 2011 Pazartesi günü saat 10:00'da Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.şž.'nin İstanbul, Yenibosna, Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi No:22 Bahçelievler / istanbul adresinde toplanacaktır. Sayın Ortaklarımızın en geç toplantıdan bir hafta önce şžirketimizden giriş kartlarını alarak bizzat veya bir temsilci vasıtası ile Genel Kurul Toplantısı'na katılmalarını rica ederiz.

Sermaye Piyasası Kanunu'nun geçici 6. maddesi gereğince ortaklarımızın hisse senetlerini kaydileştirmiş olmaları gerekmektedir. Hisseleri Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde Aracı Kuruluşlar altındaki yatırımcı hesaplarında saklamada bulunan hissedarlarımızdan Genel Kurul Toplantısı'na katılmak isteyenlerin Merkezi Kayıt Kuruluşu A.şž. (MKK)'dan Genel Kurul Blokaj Formu almaları gerekmektedir. MKK Genel Kurul Blokaj Formu olmayan hissedarlarımızın toplantıya katılmalarına kanunen imkan olmadığı Sayın ortaklarımızın bilgilerine arz olunur.
Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek ortaklarımızın vekaletlerini ilişikteki örneğe uygun olarak düzenlemeleri veya vekalet formu örneğini şirket merkezimiz ile http://www.boyner.com.tr adresindeki şirket internet sitesinden temin etmeleri ve 09.03.1994 tarih ve 21872 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun seri IV No.8 tebliğinde öngörülen hususları da yerine getirerek, imzası noterce onaylanmış vekaletnamelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

2010 faaliyet yılına ait Yönetim ve Denetim Kurulu Raporları ile Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşu raporları, Bilanço, Gelir Tablosu, Kar dağıtımı ile ilgili teklifimiz toplantıdan 15 gün evvel şžirket Merkezi'nde ve http://www.boyner.com.tr adresindeki şirket internet sitesinde ortaklarımızın tetkikine sunulacaktır.
Sayın pay sahiplerinin bilgilerine arz olunur.


Geri Dön