02 / 10 / 2024

Boyner'le ortak Bahçelievler projesi yıl sonunda netleşecek!

Boyner'le ortak Bahçelievler projesi yıl sonunda netleşecek!

Bahçelievler Boyner Grubu'nun sahip olduğu 70 dönümlük Altınyıldız fabrikası arazisinde de birlikte bir projeyi geliştirme aşamasında olduklarını hatırlatan Ramadan Kumova, 3 yabancı ve Bünyamin Derman'ın da olduğu 2 yerli ofisi




 Bahçelievler Boyner Grubu'nun sahip olduğu 70 dönümlük Altınyıldız fabrikası arazisinde de birlikte bir projeyi geliştirme aşamasında olduklarını hatırlatan Ramadan Kumova, 3 yabancı ve Bünyamin Derman'ın da olduğu 2 yerli ofisiyle çalıştıklarını, Nisan 2011'de satışı ve inşaatına başlanacak projenin 130-140 milyon dolara rnalolacağını kaydetti Projeyi 2.5 yılda teslim etmeyi planladıklarını belirten Kumova, "3 bloğun yer alacağı projenin tamamı konut mu otsun, yoksa 1 bloğu otel, bir bloğu ofis mi olsun, şu anda bunu görüşüyoruz. Otel inşa edersek satmayı düşünürüz, bununla ilgili yatırımını görüşme halindeyiz. Yıl na doğru detayları netleştireceğiz" dedi.

ingiliz bir yatırım fonunun dilerine işbirliği teklifi getirdîğini açıklayan Kumova, "Türkiye'de 40 bin pounda konut satışının yapılabileceği ve ağırlıklı olarak İngiliz yatırımcılara kiralama sisteminin de yürütüleceği bir sistem kurmak istiyorlar. Proje için anlaşmaya yakınız ama görüşmelerin netleşmesi Şubat bulur. Biz de arsa olarak Kartal ve Kurtköy ite Beylikdüzü'nü araştırıyoruz'' dîye konuştu.
Vatan


Geri Dön