07 / 05 / 2024

Boyumar'ın beşinci mağazası Buca’da açıldı!

Boyumar'ın beşinci mağazası Buca’da açıldı!

Buca Kozağaç Pazaryeri'ndeki yeni mağazanın açılışına Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da katıldı. Tatı, açılış kurdelesini Boyumar Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Boyu ile birlikte kesti.




İzmir'in büyüyen marketler zinciri Boyumar, beşinci mağazasını Buca Kozağaç Pazaryeri'nde açtı. Açılışı Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Boyumar Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Boyu ile birlikte gerçekleştirdi.

2013 yılında sektörde kaydettiği büyüme ile ön plana çıkan Boyumar Marketleri, beşinci mağazını açtı. Buca Kozağaç Pazaryeri'ndeki yeni mağazanın açılışına Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da katıldı. Tatı, açılış kurdelesini Boyumar Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Boyu ile birlikte kesti. Kaliteyi en ucuza satmak ilkesiyle yola çıktıklarını balirten Boyumar Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Boyu, "Yerel marketlerin farklarını hissettirdikleri nokta hizmet reyonları oluyor. Biz de özellikle manav ve şarküteri reyonlarımız ile fark yaratmak iztiyoruz. Kaliteyi ucuza sunmak ilkesiyle yola çıktık. Bu yıl açtığımız üçüncü mağazamızı Kozağaç'ta halkımızın hizmetine sunuyoruz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön