06 / 05 / 2024

Bozüyük’te 69 kişi daha tapusuna kavuştu!

Bozüyük’te 69 kişi daha tapusuna kavuştu!

Bilecik Bozüyük’ te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte tapularını almaya devam ediyor...




Bilecik Bozüyük’te yıllardır tapu sorunlarının çözümlenmesini bekleyen vatandaşlar etap etap tapularına kavuşmaya devam ediyor.


Bozüyük’te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte tapularını almaya devam ediyor. Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı’nın öncülük ettiği ve Bozüyük Belediye Meclisi İmar Komisyonunun uzun uğraşları sonunda tamamlanarak Belediye Meclisi tarafından kabul edilen 18. Madde uygulaması (arsa ve arazi düzenlemesi) ilk etapta 28 parselde yapılarak 107 tapu çıkarılırken yapılan 2. etap çalışmalarda da 69 kişi daha tapularına kavuştu. Yediler Mahallesi 722,723, 724, 725, 727 ve 728 adalarda yapılan 2. etap çalışmalarda arsaların birbirine olan tecavüzleri giderildi.


Tapuları teslim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Vekili Bakıcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek; imar konusunda yaşanan sıkıntıları çözmeye ve vatandaşların mağduriyetlerini gidermeye çalıştıklarını, bu çalışmaların etap etap devam edeceğini söyledi ve verilen tapuların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Tapularını başkanlık makamında Başkan Vekili Bakıcı’dan alan vatandaşlar ise “Çok şükür ki artık tapularımızı aldık. Başkan Vekilimiz Sayın Fatih Bey’e çok teşekkür ediyoruz” dediler.



Akit Haber


Geri Dön