25 / 05 / 2024

bozüyük tapu sorunu

bozüyük tapu sorunu

Bilecik Bozüyük’ te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte tapularını almaya devam ediyor...

Tunceli'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! 

Tunceli'de Alibaba Mahallesi sakinlerinin 40 yıllık tapu sorunu Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu,10 kişinin tapusunu teslim etti.

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Gebze'de 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden yaklaşık 4 bin vatandaşı ilgilendiren 40 yıllık tapu sorunu Milletvekili İlyas Şeker’in çalışmalarıyla birlikte çözüme kavuşuyor.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

Serik'te 70 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Antalya’nın Serik İlçesinde 70 yıllık tapu sorunu çözüldü. Orta Mahalle'de yaşayan vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğu yaşadı.

Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Okmeydanı'nda 50 yıllık tapu sorunu çözülüyor.

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru tarihi!

TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde yer alan 82 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışta. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük son başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları kapsamında 108 bin 965 liradan başlıyor. Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede taksitler 605 liradan başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru!

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Toplamda 82 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 108 bin 965 liradan başlıyor.

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri başladı!

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri bugün başladı. Toplamda 197 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

bozüyük tapu sorunu Haberi

bozüyük tapu sorunu


Bilecik Bozüyük’te yıllardır tapu sorunlarının çözümlenmesini bekleyen vatandaşlar etap etap tapularına kavuşmaya devam ediyor.


Bozüyük’te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte tapularını almaya devam ediyor. Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı’nın öncülük ettiği ve Bozüyük Belediye Meclisi İmar Komisyonunun uzun uğraşları sonunda tamamlanarak Belediye Meclisi tarafından kabul edilen 18. Madde uygulaması (arsa ve arazi düzenlemesi) ilk etapta 28 parselde yapılarak 107 tapu çıkarılırken yapılan 2. etap çalışmalarda da 69 kişi daha tapularına kavuştu. Yediler Mahallesi 722,723, 724, 725, 727 ve 728 adalarda yapılan 2. etap çalışmalarda arsaların birbirine olan tecavüzleri giderildi.


Tapuları teslim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Vekili Bakıcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek; imar konusunda yaşanan...