02 / 05 / 2024

Brad Pitt'in New Orleans'a vali olması isteniyor!

Brad Pitt'in New Orleans'a vali olması isteniyor!

Ünlü aktör Brad Pitt'in New Orleans'a yaptığı katkılar karşılıksız kalmadı. 2005 yılında Katrina Kasırgası'nın vurduğu New Orleans halkı, onlar için evler inşaa eden Brad Pitt'in bölgeye vali olmasını istiyor



Brad Pitt, siyaset dünyasına girmeye hazırlanıyor! Uzun süredir New Orleans'ta yürüttüğü yardım kampanyalarıyla dikkat çeken ünlü aktör, New Orleans halkı tarafından çok seviliyor. 2005 yılında Katrina Kasırgası'nın vurduğu New Orleans'ta mağdur halk için yüzlerce ev yapan Brad Pitt'i New Orleans halkı da unutmadı. Kurduğu 'Make It Right' Vakfı ile herkesin yardımına koşan Pitt'in önümüzdeki seçimlerde vali olması isteniyor.

FIRST LADY ANGELINA JOLIE
Life&Style dergisine konuşan New Orleans'lı bir vatandaş, bölgedeki çoğu kişinin şu anda valilik görevini yürüten Ray Nagin'den hiç memnun olmadıklarını dile getirdi. New Orleans halkı Brad Pitt'in vali olması durumunda Angelina Jolie'nin de New Orleans'ın First Lady'si olacağını belirtiyor. New Orleans'ta şu sıralar 'Brad Pitt vali olsun' yazılı tişörtlerin bile satılmaya başlandığı söyleniyor.
Sabah

Brad Pitt evsiz kalanlara ev yaptıracak!


Geri Dön