Ekonomi

Brent petrol 100 doları aştı! Brent petrol ne kadar? 24 Ağustos 2022 brent petrol fiyatı

Brent petrol fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 100 doları aştı. Peki brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar? Brent petrol ne kadar oldu? İşte 24 Ağustos 2022 brent petrol fiyatı... Geçtiğimiz hafta 100 dolar altında kalan brent petrol fiyatları bu haftaya 100 dolar seviyesinin üzerinde başladı

Brent petrol haftaya yükselişlere başladı. Geçtiğimiz hafta 100 dolar altında kalan brent petrol fiyatları bu haftaya 100 dolar seviyesinin üzerinde başladı. Peki bugün brent petrol fiyatı ne kadar? Brent petrol kaç dolar? Brent petrol  ne kadar oldu? İşte 24 Ağustos 2022 brent petrol fiyatı...

BRENT PETROL NE KADAR? BRENT PETROL FİYATI KAÇ DOLAR?

Brent petrol varil fiyatı bugün  100 dolar seviyesini geçti. Brent petrol varil fiyatı bugün 100,19 dolar seviyesinden değerleniyor. Dün brent petrol varil fiyatı günü 100,22 dolar sviyesinde tamamlamıştı. 

Brent petrol varil fiyatı geçtiğimiz haftalarda düşüşe geçmişti. Bu düşüşün altında  Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun yakın zamanda üretim kesintisine gidebileceğine yönelik beklentilerin azalması neden oldu.

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, dün ABD'den onay gelmesi durumunda bu hafta sonu İran ile nükleer anlaşma olabileceğini aktardı.

BRENT PETROL YÜKSELDİ

Brent petrol fdiyatı tekrar 100 dolar seviyesini geçti. ABD'nin petrol ve benzin stoklarında beklenenden fazla düşüş gerçekleşmesi ile talebin yüksek seyrettiği algısı yaratarak fiyatlardaki düşüşü engelledi.

Amerikan Petrol Enstitüsü, ülkenin ticari ham petrol stoklarında geçen hafta bir önceki haftaya kıyasla yaklaşık 5 milyon 632 bin varil düşüş tahmin edildiğini açıkladı. Piyasa beklentisi, stokların yaklaşık 450 bin varil azalacağı yönünde.

Brent petrolde teknik olarak 100,21 ile 100,43 dolar aralığının direnç, 99,73 ile 99,47 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği ifade edildi.

Brent petrol ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar oldu? İşte son dakika brent petrol fiyatı

Brent petrol düşüyor! Akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim gelecek mi?