16 / 05 / 2024

Brent petrol çakıldı! Benzin, motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? Gözler kritik toplantıya çevrildi!

Brent petrol çakıldı! Benzin, motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? Gözler kritik toplantıya çevrildi!

Brent petrol varil fiyatı bugün 100 doların altına geriledi. Kritik OPEC toplantısından önce gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Benzin, Motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? İşte akaryakıt fiyatlarında son durum 3 Ağustos 2022...



TALEP AZALDI, PETROL FİYATLARI DÜŞTÜ

Stoklarda meydana gelen artış beklntisi dünyanın en büyük petrol tüketicisi ülkede talebin düşük seyrettiği algısı fiyatları aşağı yönlü çekmeyi destekliyor.

Brent petrol çakıldı! Benzin, motorin ve LPG ye indirim mi geliyor? Gözler kritik toplantıya çevrildi!

GÖZLER KRİTİK OPEC TOPLANTISINDA

Petrol piyasası, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun bugün yapacağı toplantıya çevrildi. Eylül ayına yönelik üretim politikasının görüşüleceği toplantıda, grubun üretimini sabit tutacağı ya da çok az artıracağı beklentiler arasında yer alıyor.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön