16 / 05 / 2024

Brent petrol çakıldı! Benzin, motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? Gözler kritik toplantıya çevrildi!

Brent petrol çakıldı! Benzin, motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? Gözler kritik toplantıya çevrildi!

Brent petrol varil fiyatı bugün 100 doların altına geriledi. Kritik OPEC toplantısından önce gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Benzin, Motorin ve LPG'ye indirim mi geliyor? İşte akaryakıt fiyatlarında son durum 3 Ağustos 2022...



BENZİN, MOTORİN VE LPG'YE İNDİRİM VAR MI?

Brent petrol varil fiyatının bugün yeniden 100 doların altına düşmesinden sonra sürücüler akaryakıt fiyatlarında indirim olacak mı? sorusunun yanıtını merak ediyor.

Brent petrol çakıldı! Benzin, motorin ve LPG ye indirim mi geliyor? Gözler kritik toplantıya çevrildi!

 Petroldeki düşüşün devam etmesi halinde indirimin gerçekleşeceği uzmanlar tarafından ifade edilirken küresel çaptaki gelişmeler aksi bir durum yaşnamasına da neden olabilir. Yakın bir zamanda akaryakıt fiyatlarında herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Peki bugün benzin, motorin ve LPG ne kadar? 3 Ağustos 2022  güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde:

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön