29 / 04 / 2024

Brent petrol fırladı! Benzin ve motorine zam mı geliyor?

Brent petrol fırladı! Benzin ve motorine zam mı geliyor?

Brent petrol haftaya yükselişle başladı. Petrolün varil fiyatı son iki ayın zirvesine yükselerek 120 doları geçti. Son dakika benzin ve motorine zam mı geliyor? 



Petrol fiyatları güne yükselişle başladı. Brent petroldeki yükselişte AB'nin Rus petrolüne yönelik yaptırımların tartışılacağı toplantıya yönelik haberler brent petrolün yükselmesine neden oldu.
Peki benzin ve motorine zam gelecek mi? 

Brent petrol fırladı! Benzin ve motorine zam mı geliyor?

Petrol fiyatlarının yükselmesinde 2 gün boyunca sürecek olan AB Liderler zirvesi etkili oldu. Rusya'ya yönelik yaptırımların altıncısı olacak yaptırım paketi değerlendirilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön