22 / 07 / 2024

Brent petrol fırladı! Benzin ve motorine zam mı geliyor?

Brent petrol fırladı! Benzin ve motorine zam mı geliyor?

Brent petrol haftaya yükselişle başladı. Petrolün varil fiyatı son iki ayın zirvesine yükselerek 120 doları geçti. Son dakika benzin ve motorine zam mı geliyor? 




GÖZLER OPEC+ TOPLANTISINDA

Suudi Arabisten liderliğindeki 13 üyeli OPEC ile Rusya önderliğindeki OPEC dışı petrol üreticisi 10 ülkenin enerji ve petrol bakanları Perşembe günü toplanacak.  Toplatı esnasında OPEC+ temmuz ayına yönelik üretim politikası değerlendirilmesi planlanıyor.

Brent petrol fırladı! Benzin ve motorine zam mı geliyor?

Öte yandan dolar kurunun yükselmesi ile diğer para birimleri değer kaybetmeye başladı. Petolü diğer para birimleri ile alan  alıcılar daha uyguna alım yapmış olduğundan petrole olan talep yükseliyor bu da petrol fiyatlarının yükselmesine katkıda bulunuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön