Ekonomi

Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol fiyatı 15 Temmuz 2022...

Brent petrol varil fiyatı dün 100,55 dolara kadar yükselirken bugün düşüşe geçti. Peki bugün brent petrol varil fiyatı ne kadar? İşte brent petrol varil fiyatı 15 Temmuz 2022... Bugün düşüşe geçen brent petrolün ne kadar olduğu merak ediliyor

Küresel piyasalarda yaşanan son dakika gelişmelerinden dolayı brent petrol varil fiyatı dün 100,55  dolar seviyesine kadar yükseldi. Bugün düşüşe geçen brent petrolün ne kadar olduğu merak ediliyor.

Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrol kaç dolar? İşte 15 Temmuz 2022 brent petrol fiyatı...

BRENT PETROL BUGÜN NE KADAR? 15 TEMMUZ 2022

Brent petrol fiyatlarının yönünü belirlemede küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler ve Merkez Bankalarının yapmış olduğu faiz artışları etkili oldu. 

Bugün brent petrol 99,92 dolardan işlem görüyor. Dün 100,55 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 99,10 dolar seviyesinde tamamladı. Bugün yüzde 0,85 artış gösteren brent petrol varil fiyatı an itibariyle 99,92 dolar seviyesinde.

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Christopher Waller, enflasyon raporunun beklenilenden kötü geldiğini, "büyük bir hayal kırıklığı"  sözleri ile ifade etti.

 Haziran ayı enflasyon raporuna acele şekilde tepki vermek istemediklerini belirten Waller, temmuz toplantısında 75 baz puanlık faiz artışından yana olduğunu ifade etti.

St. Louis Fed Başkanı James Bullard da 75 baz puanlık faiz artışından yana olduğunu, şimdilik daha büyük bir faiz artışını desteklemediğini  açıkladı.

Brent petrol son 4 ayın en düşük seviyesine geldi! Brent petrol fiyatları ne kadar oldu?

Petrolün ateşi düştü! Brent petrol düşüyor! İşte son dakika brent petrol fiyatı...