28 / 04 / 2024

Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol fiyatı 15 Temmuz 2022...

Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol fiyatı 15 Temmuz 2022...

Brent petrol varil fiyatı dün 100,55 dolara kadar yükselirken bugün düşüşe geçti. Peki bugün brent petrol varil fiyatı ne kadar? İşte brent petrol varil fiyatı 15 Temmuz 2022...



Fed Yönetim Kurulu Üyesi Christopher Waller, enflasyon raporunun beklenilenden kötü geldiğini, "büyük bir hayal kırıklığı"  sözleri ile ifade etti.

 Haziran ayı enflasyon raporuna acele şekilde tepki vermek istemediklerini belirten Waller, temmuz toplantısında 75 baz puanlık faiz artışından yana olduğunu ifade etti.

St. Louis Fed Başkanı James Bullard da 75 baz puanlık faiz artışından yana olduğunu, şimdilik daha büyük bir faiz artışını desteklemediğini  açıkladı.

Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol fiyatı 15 Temmuz 2022...

Öte yandan, dünyanın en büyük ham petrol ithalatçısı olan Çin'de koronavirüs vakalarında görülen artış ve getirilen yeni kısıtlamalar, fiyatlar üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturmaya devam ediyor.

Brent petrolde teknik olarak 99,45 ile 101,87 dolar aralığı direnç, 99,43 ile 97,51 dolar aralığı ise destek bölgesi olarak izlenebilecek.

Brent petrol son 4 ayın en düşük seviyesine geldi! Brent petrol fiyatları ne kadar oldu?

Petrolün ateşi düştü! Brent petrol düşüyor! İşte son dakika brent petrol fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön